Jubileum o frågestund!

Den 27 oktober 2019 gjorde vi bloggentré med en text som fick beskriva glädjen över att lyckas få till ett uppsluppet sexmedflera-partaj Sexfest, när det blir som man hoppas”. Exakt ett år senare var det dags för nåt mer problematiserande, o vi vände o vred på något som vi fortfarande inte är helt färdiga med, nämligen det att uppleva sex var o en för sig: ”El o Jo på egna äventyr”.

O nu är vi (snart…) här med vårt TVÅÅRS-JUBILEUM! Många personer har under dom här åren hamnat i vår väg, o dessa värdefulla o inte sällan behagliga möten (tack till er!) har resulterat i inte mindre än 144 ömsom allvarliga o djupdykande, ömsom lättsamma o tillomed småtramsiga, texter.

En två år lång resa alltså, o den har bara precis börjat. Jamen det är ju så många fester o klubbkvällar kvar att gå på, ni är ju så väldigt många därute som vi ännu inte har haft sex med! Dvs, många upplevelser väntar oss, o många texter kommer behöva skrivas…

Men nu till Dig, kära läsare, du Nyfikna Färsking, Ärrade Veteran, Skavda Kinkster, Svensson-Swinger, Kristna Sexmedflera-entusiast! o alla ni andra, ni har hittills varit mer än 81 000! (Ja mer än hela Gävle faktiskt, trumvirvel tack!) O till vårt tvåårs-jubileum om några veckor så tänkte vi göra en liten specialare o för första gången vända oss till Dig.

Är det något du saknat, något som vi inte skrivit om, men som vi verkligen borde?

Kanske något vi pratat om som du brinner för att få höra mera om?

Kanske har du en fråga som pockar på att bli ställd?

En liten undran eller en stor bekymring?

Tveka inte att skriva till oss på vår mailadress eller här i kommentarsfältet, så ser vi om vi kan gå dig till mötes.

2 reaktioner till “Jubileum o frågestund!”

  1. Ojoj, vad ska man säga… 2 år… ni verkar ha hunnit mer på dessa två år än vad vi gjort i hela vårt liv. Kan inte önska mer av er, ni skriver intressanta o inbjudande inlägg hela tiden… väldigt tacksamma över att få ta del av era äventyr och tankar.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s