Från lockelse till kink: ”Min älskade är en skamlös slampa”.

Min älskade El, vill du göra en sak för mig? Klart du vill, du älskar ju mig. Var den skamlösaste slampa du nånsin kan. Gör ditt bästa o låt dom här personerna vi tycker om ta för sig av dig. Du serveras dom. Känn dig trygg med att du vet att jag vill. Du älskar kyssar, men så visa det då, här finns ändlösa mängder av kyssar. Du märker att dom vill ha dig, så försök att förlora dig i hånglandet o knullandet. Mmm jag ser dig lyckas rätt bra. Jag ser dig vara härlig. När du sen är hos mig är din hud fuktig av andras svett, dina kinder, läppar, tunga o din fitta smakar av andras kön, av andras munnar. Du, min älskade, har nyttjats. Tack.

Jag, Jo, har fått en insikt:

Jag har en kink.

Men vad är en kink o varför blir jag glad när jag inser att jag har en?

I sexmedflera/bdsm-världen finns det hur mycket som helst som kan vara lockande. Det här är en värld av Lockelser. Men om lockelserna kan vara lite otydliga o liksom försiktigt sniffa sig fram, så är Kinken självklar o tydlig. Jag var lockad av jag o El o flera män. Som MMF o MMMF. O nu vet jag säkert. Kinken är resultatet av en insikt, av ett ”Aha!” En stark o glasklar lockelse är likamed en kink. När lockelsen verkligen landade i mig på allvar o jag inser att den tydligt definierar mig som sexperson, då förstod jag att jag har en kink. O hur obetydlig o kanske fånig den än kan te sig i andras ögon, så är det Min Kink. Klart att jag är glad över den, för den säger nåt om mig som jag vill ska sägas.

Här är det kanske på sin plats med en definition (från Wikipedia):

”Kink is sexual practises that go beyond what are considered conventional sexual practices as a means of heightening the intimacy between sexual partners”.

Min kink handlar alltså om något som jag vet att människor utanför den här världen kan ha mycket svårt att förstå. Därute ska ju sex vara speciellt för två som älskar varandra. Sexet är ett fysiskt bevis på kärleken dom två har. Sexet ska vara unikt.

Jag kan vilja ha det precis tvärtom.

Kinky va?
O om min kink har ett kärt namn så är det: ”Min älskade är en skamlös slampa”.

O hur förklarar man den?

Behöver man ens förklara den?

Ja man kan ju i alla fall fundera på vad det rör sig om. Handlar kinken om att put to test att vår kärlek klarar allt? Vår kärlek reser sig ur knullträsket (det fina!) ruskar bara av sig o ler, med sexdimmig blick ”Oj oj oj då…” ”Min älskade är en skamlös slampa” gör vår kärlek tydlig. Är det det?

Jag vet inte, kanske.

Men jag vet att min kink faktiskt skiter i vilket, den är självsäker o sig själv nog.

O nu får El sista ordet:
Den här kinken kan jag så väl förstå. Det finns något sjukt sexigt i att en person används av flera. Jag kan verkligen gå igång på när det händer mig.

Nej, hon fick bara nästsista ordet, Jo fick det sista: Vilken match made in heaven vi råkar vara då…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s