Sexfest, när det blir som man hoppas.

bild av konstnären Colette Calascione

Festinbjudan lät såhär:

Kära gäster
Välkomna kl 19. Vi börjar med bubbel så vi blir bubbliga.
O så lite trams, så det blir tramsigt. O sexigt, det kommer det bli! Vi lägger vår sexuella läggning och våra preferenser åt sidan och låter lyckohjulet bestämma. Naturligtvis har vi alla rätt att säga Nej. Men är inte ett Ja alltid roligare? Och ingenting är farligt allt är bara härligt och roligt!

Är ni med?

*

En del planering, absolut. Roliga idéer om hur man får en start på en sexfest för sju personer att bli rätt. Drink. Vin. Vill man äta nåt litet? Hur möblerar vi om vardagsrummet? Bästa ljus? Kul å hålla på å bolla idéer. O den där faktorn som vi inte kan råda över: Vi har träffat personerna varoenförsig, vi tycker om dom- men kommer det gunga mellan oss alla? Det vet man inte. Men dom kommer o vi får med ens bra känsla.

Vår idé om ett Lyckohjul, där hjulet ska snurra o bestämma vad var en ska göra. Två listor, en ”Kind”, en ”Not so kind”…Det får man välja. O det blir lika bra som vi hoppats. Spänningen med det tickande hjulet som saktar in…O det blir alltifrån ”några minuter med en Magic Wand” till ”alla ska smiska en” till ”suga, slicka, nafsa på en bröstvårta” till ”lapdance” till…Ja vi har några punkter på ”Not so kind”-listan som inbegriper ”oralsex” men den här gången tickades dom förbi- kanske inte nästa gång… (för ja, det kommer bli fler fester, säkert som sol efter regn)

Sen: madrassen, stor nog för oss alla. O det vi redan vet men får bekräftat igen: ”bra sex börjar med bra kyssar”. O så sexröran som infinner sig, den vi vill ha. Kyssar o kukar o fittor, hud o händer. Hårt knullande, o milt. O det är så mycket leenden. En liten lovebomb briserar över oss den här kvällen. Vår bredvid-värld, vår ”sex-med-andra-värld” när den är som bäst. Vi njuter av att se den vi älskar njuta. Pratet i pauser, mellan ”akterna”, vatten, vin o pustpustpust, skratt- o så småvaknar kåtheten igen, en mun hittar en kuk, några ben säras på. Tryggheten o spänningen, att vara med människor man tycker om. En underbar liten lekplats för vuxna, i en lägenhet på Söder. O banden mellan oss som väljer det här, vi som väljer att våga o utmana oss. Vi som älskar sex o vill det här med andra. Vi känner att livet blir större o härligare- o varför skulle vi inte vilja ha det större o härligare?…

4 reaktioner till “Sexfest, när det blir som man hoppas.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s