Tillfredställaren. Makthavaren. Njutaren.

”Så får du till den perfekta avsugningen!”, ”Maxa hennes njutning med din mun!”

Oralsex är ämnet men nej, det blir inga såna tips. Det här är bara en liten spotlight riktad mot det...
väldigt behagliga,
intressanta,
o en smula förbryllande,
som en mun kan göra med ett kön.

Nån grenslar mitt ansikte, min mun o ett kön. Jag är på knä o tar mig an en kuk med munnen. I båda fallen så är jag väl en som pleasar en annan? Jag är underkastad nån annans njutning. Visst kan jag ändå tycka om det jag gör, men det jag gör är väl tveklöst till för nån annan?

Så, underkastad. Men…

Jag har ju makt också.

Jag har nån annans njutning i min hand- (eller ja- i min mun…) O jag är ju då in command. Hmm…Ligger jag kanske inne med än mer makt än den som ser ut att använda mig?

O handlar makten inte bara om att jag är in command, utan också om att jag får vara ifred med min upplevelse? Ingen kämpar med mig o vill få mig att känna massa saker. Med min mun o ett kön så sker det som sker i min takt. Jag suger o slickar för att jag vill, o kanske jag njuter men det är mitt val. Fitt- eller kukbäraren har resignerat o accepterat rollen som Njutaren. Jag, som Tillfredställaren o Makthavaren.

Fast det spännande är ju att det pågår en maktförskjutning. Maktfördelningen är oklar, makten gungar fram o tillbaka. För när Njutaren med lätta händer om min nacke börjar antyda sånt som skulle öka på upplevelsen, ja då har Njutaren tagit makten. För en stund. Tills jag har uppfattat önskemålen o händerna lämnar min nacke. Då sjunker Njutaren tillbaka ner i sitt mer passiva njutande. O makten blir åter min.

Thats’s oralsex folks.

*

O oralsexet i ”knullandets vedertagna (tyvärr...) dramaturgi” då?
Hångel,
blir oralsex,
blir KIF (Kuk I Fittan-sex).

O där är vi tydligen framme vid Målet. KIF är kistan med guld, slutet på regnbågen, enligt just knullandets dramaturgi. (Jo visst kan det ibland bli lite oralsex även efter KIF, som ett upplopps-race mot orgasmen, o allra oftast då för dom med kuk…)

Visst är KIF härligt, såklart det ofta är det.

Men…”Målet”? ”Kistan med guld”? ”Slutet på regnbågen”?

Ja KIF har sina ess i ärmen, som att vi i vissa ställningar kan kyssas samtidigt som vi knullar, vilket ju kan ge en rusande kåthet, o det är ju fint o bra. Men! till oralsexets försvar: drar jag in en person till i oralsexet som jag är igång med, så kan vi ju sticka emellan med kyssar. Kyssar o oralsex går ju så väldig väl ihop.

Så, ska vi ta o uppvärdera inte bara hånglet (vilket vi gjort i ett tidigare inlägg) utan också oralsexet? Då skulle vi ju kunna rucka på knullandets dramaturgi, o se på alla tre- Hångel, Oralsex, KIF, som lika goda spelare i vår lek. O låta alla tre få åka lite hit o dit o fram o tillbaka o upp o ner o ut o in.

Rörigt.

Sexrörigt.

Ja, vi hamnar där igen. Vi anade, redan när vi klev in i den här världen för flera år sen, att sexröran nog ändå är det sanna slutet på regnbågen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s