”Här vill alla ligga med alla!”- känslan.

Det är sannerligen en åtråvärd känsla.
O den fanns mellan oss åtta när vi sågs häromkvällen.
Hur hade vi fått till den känslan då?
Vi har jobbat på den, det är det korta svaret. Det handlar om förtroendebyggande. Nej det är inte det sexigaste ord som finns, men följden är att kunna landa i ”Här vill alla ligga med alla!”- känslan.
O hur fint är inte det?

Vi är åtta personer som mötts, någon gång, o fått en bra feeling för varandra. För vissa var det ett tag sen, för andra mer nyligen. Men där är ju starten, i den bra feelingen. Sen handlar det om att gå vidare, våga skapa intimitet, på riktigt. Lära känna varandra, helt enkelt. Våga ge av sig själv. Visa sig o våga se varandra. Bit för bit vill vi försäkra varandra om att: ”Jag är bra, jag vill dig väl”.

Vi hade mötts förut i samma konstellation, för några veckor sen. Det blev en bra kväll då, några av oss sågs för första gången, den bra feelingen hade uppstått. Hispigt såklart, alltid hispigt, men hispigheten kan vara skön eller mer nervig- vår var skön o lättsam.

O häromkvällen möttes vi alltså igen. Det fanns en tanke med att upprepa, med att ta om. Just för det där förtroendebyggandets skull, fördjupningen av just den här grupprelationen. O vi som ordnade festen ville göra det för att vi har insett värdet av att komma nära dom vi har sex med i sexmedflera-världen.

Det kan absolut finnas något lockande i det anonyma också, i det flyktiga, namnlösa sexet. På en hotellfest, o man har ingen aning om vilka folk är. Jo man vet att det är bra främlingar, man har gått på den goda magkänslan. Så man knullar. Det är knäppt o kul, o så gott som ansvarsbefriat.

Men ändå. Att bygga relationer i den här världen är för oss ändå mer värt.

En viktig aspekt i det här handlar om kvinnor gentemot män.
Hur ska kvinnor våga närma sig män, o hur ska män kunna närma sig kvinnor?
Den handlar inte om att män är dåliga eller kvinnor fega, det handlar om att vi alla är produkter av ett system som skapats, där många skulle gå med på att det finns en nedärvd skepsis från kvinnor gentemot män. Huruvida den är rimlig eller inte spelar ingen roll. Skepsisen finns där, alltid. Män måste jobba på att trygga kvinnor, få dom att förstå sina goda avsikter. Dvs. Ta det lugnt. Känna in. Vänta tills dom blir inbjudna. O det är inte bara kvinnor som är medvetna om det här. Män vet ju också om hur dom ses på av kvinnor. Kliva fram innebär en risk att skrämma, hur väl mannen än själv vet att han vill gott, så är det en faktor att ta in. Dom här tankarna finns i oss hela tiden, o därför är förtroendebyggandet än viktigare.

Tillbaka till vår kväll.
Grundförtroendet var byggt, o under den här kvällen fortsatte det att byggas.
Den goda känslan går nästan att ta på. Lekfullheten. Modet att prata om det som känns. Det fåniga tombolahjulet får snurra o tilldelar oss uppgifter som har med kyssar, hångel, smisk o lapdance att göra.
”Här vill alla ligga med alla”-känslan handlar om att spänningen går hand i hand med tryggheten. Det är ju inte så att vi är åtta skitcoola sexpersoner. Det surrar en skön hispighet mellan oss. Oron är väldigt väldigt långt borta, o hamnar under kvällen än längre bort. En slags tacksamhet där kring bordet med plockmat o bubbel, en tacksamhet över att just vi råkat på varandra.
O när vi går rundan- var o en får beskriva var dom just nu befinner sig o kanske vad dom hoppas på med kvällen- så pratar vi vidöppet: ”Jag är på en bra plats” eller ”Min trötthet sänker mig en aning” eller ”Gärna oralsex, jag älskar oralsex!” eller ”Jag har knullat så mycket i veckan att kuken faktiskt är lite öm, bara så ni vet”. Prat om bröstvårtor o hur vissa har en kåt-elektrisk ledning som går från bröstvårtorna ner till könet. O vissa verkligen inte har det. Sexigt. O intressant.
En stund senare har tombolaleken helt tappat betydelse, o vi har glidit över i allt vi har lust att göra med varandra.

Som sagt, ”förtroendebyggande” är väl inte världens sexigaste ord-

-eller är det kanske det?…

En reaktion till “”Här vill alla ligga med alla!”- känslan.”

  1. Det är precis så man vill ha det på kalas. Vi kan känna det i vårat nätverk där alla är trygga med alla. Går man fram till en ”hög” med människor så får man ett välkomnande och klart du ska vara med.
    Vet inte om jag redan har sagt det men jag räknar med att ta er ”vita sten lek” och ha det som en uppgift som ska finnas som ett eget väsen på vår Pineapple club träff i augusti. Självklart är stenen utbytt mot en ananas i trä som trofe.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s