År 2020: Hånglets År!

Vi är människor o vi är vid liv, o vi har valt att befinna oss i den här sexmedflera-världen med sitt smörgåsbord av härliga saker. Det är, när man tänker efter, rätt fantastiskt inte sant? O på det här smörgåsbordet så finns det en rätt som lätt förbises o hamnar i skuggan, kanske för att det förknippas med ”förrätt”, o mest ses på som en liten inledning till ”det riktiga sexet”.

Men nu är det dags! Strålkastarljuset riktas nu på!…

Hånglet!

Vad är det med oss två o hångel då? Ja för det första så älskar vi kyssar, o kyssar hör tveklöst hånglet till. Men det är också i hånglet som löftena om det som ska komma finns. Möjligheterna gömmer sig där. Kåtheten ruskar på sig o vaknar. O ingenting är nån brådska, det fina är att dröja där. Det andra kommer, ta det bara lugnt. Njut av hur brusandet i kroppen drar igång. Ok, nu blir vi riktigt poetiska o kallar hånglet för ”Sexkvällens tidiga vår”!

I lördags var vi på en fest som började i en badtunna. Men först en ruskigt iskall rusch upp till den utkylda badstugan. O så huttrande av med badrocken- o ner i varma badet. Sju människor omslutna av det varma. O där o då undrar vi nog alla om känslan om möjligt kan vara bättre. O snart blir ”Hångel” allas mellannamn. Munnarna- med smaken av champagne som dröjer sig kvar- tungorna, det varma vattnet, varma kropparna, att känna sig lätt i vattnet. Hur kan man vilja att det ska ta slut? Nej vi känner inte varandra så väl, men på nåt fysiskt o sensuellt sätt så gör vi ändå det. Hånglet binder oss samman. O visst får hånglet innehålla oralsex om det vill, kön o munnar i centrum, det är nog där det är. Upp på poolkanten, en kuk i en mun, en tunga i en fitta, lite kyla om kroppen- men sen ner i det varma igen…

Låt hånglet ta sin plats, överallt. I badtunnor, sängar, soffor, rulltrappor. Se inte bara hånglet som Förspelet. Dra ut på det, sug musten ur det, ge hånglet den tid o omsorg som det är värt. Du kommer landa fint i allt annat sex som du kan tänkas vilja ha, se det som ett löfte.

Så, ska vi se till att 2020 blir Hånglets År? Kan det då bli nåt annat än ett fullständigt skimrande år?

4 reaktioner till “År 2020: Hånglets År!”

 1. Detta gillas skarpt!
  Hångel är ju helt fantastiskt , en av de bästa kryddorna.
  Vi är ett par som verkligen älskar att kyssas och vi hoppas alltid att de vi träffar gillar desamma. De flesta vi träffat hittills gillar kyssar, till vår glädje.
  Men det är olika och självklart respekterar vi det.. Vi har mött par där den ena kan kyssas lite lätt medan den andra älskar att kyssas.
  En viktig detalj att fråga om innan man börjar har vi fått erfara.
  Vi åt middag två kvällar med ett par där hon var nybörjare, innan vi la oss nakna i sängen alla fyra, vi hade med andra ord hunnit pratat om det mesta men tydligen inte allt.
  När vi precis börjat och man var lagomt het och sugen så sätter hon sig käpprak i sängen och säger att ” vi har en regel”
  Ja bara den meningen förstörde ju lite av magin..
  sen säger hon
  ” vi vill inte kyssas då det är för intimt”
  Nähä.. nä vi älskar ju att kyssas men självklart respekterar vi det…

  Ja , så vi håller med – låt 2020 bli hånglets år 😜
  Kyssar, smek, oralsex, petting, etc som hör hånglet till – det älskas så in i h-vete.

  Blötkyss o god fortsättning på 2020

  // 💋 från oss

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s