Uppdrag Sex

Bara att kalla det vi ska göra för ”uppdrag” gör något bra. Det är något lite kallt över det, uppfordrande visst, men det är inget fokus på oss nu, bara på det som ska göras. Uppdragen kommer inte av något vi har beskrivit som lockelser- eller jo, uppdragsgivarens lockelse, där börjar det, o i den andras lockelse i att just få ett uppdrag. Att ge ifrån sig kontrollen till den andra o utföra. Göra det man blir tillsagd. Duktigt acceptera. Det är i uppdraget inget fokus på vår egen njutning, det handlar inte om det. Det är såklart inte förbjudet, men vi är befriade från kravet att njuta. Vi kommer efteråt inte fråga varandra om det var härligt, o vi ska försöka att inte heller ställa oss själva den frågan.

Ok El, här är mitt scenario, ditt uppdrag. Se nu till att efter bästa förmåga göra det du är satt att göra.
Vår gode vän läste inlägget om Onanissan, o han gick igång på det. Det var något med ”den hembesökande sjuksköterskan” som landade väl i honom. Han frågade mig om det möjligen fanns en tid i helgen. O där hade han tur. Tiden fanns, onanissan- du- var tillgänglig o ditt uppdrag är som följer:
Du går hem till honom. Ni småpratar över en alkoholhaltig dryck- som vi påstår att du ju alltid gör med dina kunder. Du klär av honom till naken o sätter honom på sängen. Det känns fint för dig att omhänderta. Skulle han inte redan vara kåt så går det bra att använda munnen. Skulle han redan vara kåt, går det också bra att använda munnen. Du har ju ditt certifikat nu, så allt är i sin ordning. Men huvudsakligen är det ändå händerna som ska användas, dom är ju en onanissas främsta ”arbetsredskap”. När han har kommit o du har torkat av dina handflator, så ser du till att lägga honom ner på sängen o låta honom landa i en omhändertagande, fin o lugn känsla. Du kan gärna säga något vänligt också, förslagvis om hans kuk, eller om konsten på hans väggar. Nej, ta nåt om kuken, det går nog hem bäst. Du lägger den utvärderingsblankett som han ska fylla i, på hans nattduksbord, smeker hans panna. O så lämnar du honom.
Mission completed.

Här El, får du den vita stenen. (”Den vita stenen”? En bok om två barn o en åtråvärd symbolladdad vit sten. Barnen ger varandra uppdrag för att få den vita stenen. O nej, i Maria Gripes bok handlar det inte om att onanera åt män…)
Stenen är alltså din nu El.

Men jag, Jo, vill nu att den ska bli min.
Ok Jo. Här är mitt scenario, ditt uppdrag.
Du upplever att du suger på att suga kuk. Det har mest känts bökigt när du har försökt, o du anar att dom få män som du haft oralsex med inte haft en överjordiskt upplevelse. Dom har nog stönat lite, men det har du valt att tolka som artighet. Att du är dålig kan ha med ovana att göra, eller med din beklagansvärda straightness, orsaken är struntsamma. Men inget är så dåligt att det inte kan bli bättre. Så…Jag har pratat med en vän till oss- ja just det, han som inte är beklagansvärt straight. Du kommer att möta honom i en hotellbar. Ni ska samtala, som om ni är främlingar, ett litet rollspel äger rum. O efter ett tag ska han viska något i ditt öra. Du ska uppleva det som sexigt, du ska tycka känslan är bra. O ni går upp till hans hotellrum. Du kommer, i din roll, medge- lite skamset- att det är första gången du ska ha oralsex med en man. Vår vän finner det, i sin roll, rart. O han kommer guida dig fram. Schysst, tålmodigt. O dina kräkreflexer får er båda att skratta. Han kommer ge dig högt betyg för ditt engagemang. O för själva din insats? Det får vi se.
*
Allt handlar ju om att se på vår bredvid-värld som det den är, en värld för lek, såklart. O för utmaning, forskande. Allt för att göra livet lite större. Stora ord, men det är nog så. Att ta sig an sexmedflera-världen o göra den till vad man vill ha den till. Som att leka ”Den vita stenen” i den.
Varför inte?

2 reaktioner till “Uppdrag Sex”

  1. Jag gillade iden med uppdrag. Vi ska ha en helgfest i augusti med drygt 20 talet människor. Jag leker med tanken att lämna över ett uppdrag till första personen på listan när alla kommit på fredagen. På söndagen innan alla åker hem ska förhoppningsvis alla fått och genomfört ett uppdrag. 😇

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s