Slap and Suck

”Kan vi inte gå på tantrakursen i höst? Jag tror att det finns något vi kan lära oss. Jag är inte helt säker på vad, men jag anar att det kan finnas nåt för oss med en sån kurs”.

”Bekant med ‘Slap and Suck’? Jag örfilar dig o henne, samtidigt som ni suger av mig.
Omvartannat. Slap. Suck. Slap. Suck. Hon kan i eftermiddag- låter det bra?”

Utifrån sett kan det nog verka som att vi är i kris.

Vi har efter fyra år i den här världen verkligen insett o satt tydliga ord på likheter och skillnader i våra sex-ryggsäckar med erfarenheter. Vi har sedan day one förstått att efter en upplevelse inte ge oss så länge något är oklart. Penetrera känslan. Vi knullar med folk o det kan röra upp saker, inget konstigt med det. O det måste efteråt till en noggrannhet i pratet om det.
Det har vi alltid vetat.
Åren har gått o vi har förändrats av allt sex vi varit med om. O vi har inte hamnat på samma ställe. Nej vi är inte heller på helt olika ställen. Ofta touchar våra upplevelser varandra. Vi kan båda uppleva oss som utanför oss själva när vi har sex med andra, kan inte helt förlora oss i knullandet. Men det är ändå kul o sexigt, o något vi båda verkligen vill ha i våra liv.

Men våra olika ställen då?

Jo har förmågan att se en aning lättare på sexet än El. Lockelser vill gärna snabbt bli till planer som hårt pockar på att bli realiserade. Scenarier växer raskt fram, o det är inte bara drömmar utan idéerna kan genomföras i nästa vecka, kanske redan imorgon! Han har en rätt rusig otålighet, en kåthet på allt som är möjligt i vår specialvärld. Ett sug efter puschandet på gränser, men inte destruktivt, nej, behärskat, men med en glasklar tydlighet i viljan.
För El går det långsammare. Hon behöver vara på en bra plats mentalt för att vilja ha sex med andra. Det som är lockande en dag kan hon vara osugen på en annan dag. El är mer sexuellt labil skulle man kunna säga. Att känna lust o att bli kåt hör ihop med att känna en viss ömhet för människor- o det känner hon inte alltid. Fantasierna handlar mer om maktförskjutning än om det rena sexet. Det saknas inte lockelser, men dom behöver inte rusas mot att bli realiserade. Allt är mer trevande. Inlyssnande. Sökande.

Så, ja, en obalans mellan oss, absolut. O givetvis kan El känna sig som bromsklossen, gruset i sexmaskineriet. O vem vill vara grus när man kan vara blankt glid? Vem vill vara den som hela tiden med vitnande knogar griper om tyglarna? Det är ju mycket sexigare att som Jo piska på o flänga fram i galopp!

Men det är inget stort problem.
Nej, vi har ingen kris.
Vi vill vara i den här världen, det handlar inte om den enes dröm att dyka djupt ner i den, o den andras längtan bort. Det handlar om att vi båda, på våra olika sätt, ska uttrycka vad vi vill. Fullständigt hämningslöst o uppriktigt.
Det handlar om olika tempon. Bara det. Lockelser råder det ingen brist på. O dom ska få komma till tals, det är det viktiga. Sen om dom ska väntas med eller bli till ett scenario som kan genomföras imorgon- det får vi prata om.

Visst hade det väl varit lättare om vi var helt i balans. Om vi båda var trevande, eller om vi båda rusade. Men att vi är olika gör att vi utmanas o lär oss så mycket av den andres synsätt på sex.

O varför ska ”lättare” alltid betyda ”bättre”?

2 reaktioner till “Slap and Suck”

  1. Känner så väl igen oss i det ni beskriver. Vi har samma dynamik och ”problem” eller, det kanske man inte kan kalla det. Men ni sätter verkligen fingret precis på pricken rätt 😀
    Välskrivet som vanligt!

    Gillad av 1 person

  2. Så glada för era fina ord. O just så, att se det som en dynamik, o inte ett problem, det är verkligen att vara något bra på spåren. Allt gott till er!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s