”Den Småkåte Klienten” och ”Onanissan”.

Du är småkåt o ensam. Kärlekspartnern har barnvecka eller är bortrest. O personen som ni bestämt att ni kan ha sex med ibland orkar du inte engagera dig i ikväll.

Så vad gör du?

Har du förmågan att se onani-stunden som ”en härlig kvart med mig själv”? Grattis. Men tillhör du dom vars hand famlar om en halvstyv kuk, eller surrar din dildo på medan tankarna fladdrar iväg, åt tvätt som borde hängas eller en mamma du borde ringa?

Det låter som att min lösning kan vara din:

Att boka en onanissa.

”Onanissa”? Ja, eller Onanist, om din preferens mer är en valkig näve än en nätt kvinnohand. Är du en straight man så kan du ju pusha dig ut ”on the edge” o boka en Onanist, du köper dig en hemlighet. O en straight kvinna får i en Onanissa ett proffs med färdigheter hon aldrig anat. O priset? Ja mitt var 820 kr för 20 minuter.  ”…med fem minuter för trevligt småprat över en alkoholhaltig dryck”, som det stod i mailet.

Kvinnan kom.

Jag bjöd på rom o Redbull, berusning o energi, perfekt. Jag ställde några artiga frågor; hörde att jag lät småhispig. Men hennes behagliga sätt lugnade mig, som en varm o förstående skolsköterska, så rätt på sitt jobb. Hon tog min drink o ställde den ifrån sig, satte mig på sängen, försäkrade att allt skulle gå bra. Endast händer skulle användas eftersom hon ännu inte fått sitt oral-certifikat, något vi båda log åt, medvetna om att dom flesta trots allt- utan kurs- behärskar oralsex. Hon viskade att hon kanske kanske kunde göra ett undantag- delvis för sin egen övnings skull. Men jag fick hålla tyst om det o inte nämna det på utvärderingsblanketten. Det lovade jag, utan minsta tvekan. Låter som en möjlig win-win la jag till. Det kunde hon hålla med om.

Hon startade timern på sin mobil o mina femton minuter kunde börja.

Jag skulle andas lugnt o djupt, hon inväntade att jag hamnade i en god andning. O ihop med hennes händer utanpå mina byxor så förbyttes nervositeten snart till kåthet. Kuken spände o längtade ut. Vi hjälptes åt att lirka av mina byxor, kalsonger o linne. O med oljade händer började hon arbeta med mitt stånd. Det kan ju låta malplacé att säga ”arbetade” men min kuk var ju faktiskt föremålet för ett arbetspass. Hon hade berättat att jag var nummer två för dagen, o hon hade fyra till efter mig. Så nog var det ett arbete alltid.

Händerna jobbade med väl avvägd rytm, bestämt men ömt. Dubbelgreppet påminde mig om keramikern med sin kladdiga o bångstyriga lerklump. Kanske inte den sexigaste bild att få för sitt inre, men en fin känsla infann sig. Jag frågade mellan flämtningarna om hur lång tid det var kvar. Hon bad mig att inte tänka på det, stress jobbar i fel riktning. (sant, o det handlade faktiskt inte om pengarna- även om varje två-minutersperiod extra kostade 160 kr- men jag ville helst hålla mig inom tidsramen, sån är jag). Hennes händer var fantastiska, verkligen. Men…Hon hade ju trots allt visat på en öppning för att även gå oralt. Jag la handen lätt på hennes nacke o det räckte. Hennes mun, min kuk. O jag tänkte att nej, hon kommer inte få några problem med sitt oral-certifikat.

När jag fått orgasm o klarnat en smula i sinnet, så hade jag fortfarande fyra minuter kvar. ”Blir det en hundring tillbaka då eller?” skojade jag. Hon log o torkade av sina händer. Så nämnde hon klippkortet med vilket den tionde gången är gratis- en riktigt bra deal sa jag, eftertänksamt. Jag frågade om det alltid kunde vara hon som kommer, o hon sa nej tyvärr, att det är som med taxi, man vet aldrig vem som kommer. Men hon tillade att tjänsten är kvalitetssäkrad. O för klienten är det ändå mest något positivt eftersom omväxling- som ju alla vet- förnöjer.

Hon la ner flaskan med mandelolja i kappfickan, tackade för sig o bad mig att inte glömma utvärderingsblanketten som ligger på hemsidan. Jag lovade henne att utvärderingen inte kunde bli annat än den bästa, jag hade inga som helst förbättringsförslag. Att jag var så nöjd gladde henne, sa hon. O gick.

Nästa gång går jag nog ”lite crazy” o bokar en Dubbel, dvs en onanist o en onanissa, det står på hemsidan att det är möjligt. O priset blir inte det dubbla utan 1500 kr, en rabatt på 140 kr. Också det en riktigt bra deal tycker jag.

*

O konklusionen av det här?

Att ROLLSPEL är utvecklande o kul. Ni måste bara prova.

I rollen som ”Den Småkåte Klienten” såg vi: Jo.

I rollen som ”Onanissan”: El.

Ridå.

En reaktion till “”Den Småkåte Klienten” och ”Onanissan”.”

  1. […] till att efter bästa förmåga göra det du är satt att göra.Vår gode vän läste inlägget om Onassisan, o han gick igång på det. Det var något med ”den hembesökande sjuksköterskan” som landade […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s