”…that’s what’s so fucking cool about it”.

Ni vet, diskussionen mellan gangstrarna i ”Pulp Fiction”, när dom pratar fotmassage, o den ena menar att det härliga är att inte helt veta vad det betyder att ge någon fotmassage, eller jo det betyder ”fotmassage”, det är ju det som pågår. Men samtidigt så pågår något annat. Det är en outtalad lek som håller på ”…Now look, I’ve given a million ladies a million foot massages, and they all meant something. We act like they don’t, but they do, and that’s what’s so fucking cool about it”.

Som t.ex. leken med massage i vår sexmedflera-värld.

Ok, vi kan väl säga att det är muskler som behöver mjukas upp, ”knutor” som ska få bli varma o som ska lösas upp,”Oj va du är spänd!…” Det spända ska bli till något mycket mer avslappnat, nästan rusigt lugnt i kroppen. Mmmm…Det är kroppsligt men också mentalt. Jobbmässigt o kanske relationsmässigt bök ska drastiskt minska i betydelse. Allt ska få handla om det angenäma i att bli berörd, behandlad.

Just det är vad Els kropp o själ behöver.

Behandling. Betydelsen av beröring.

Så säger vi. Så är leken, upplägget.

El o den här mannen på besök är nakna. El ligger på rygg. Han sitter på huk vid hennes huvud, han sträcker sig, lutar sig över hennes överkropp, hans händer låtsas strunta i erogena zoner, som bröst, men dom oljiga handflatorna drar över brösten- Els hela bröst häves, bröstvårtorna är styva, precis som hans kuk, där blir dom släktingar i kåthet. Men som att han- o El- inte bryr sig om varesig kuken eller bröstvårtorna, det är ju massage som pågår, det var ju så vi sa. Hans kuk touchar hennes kind, lämnar en blank fukt efter sig…kuken vid munnen.. men återigen, som att det bara råkar bli så, det är ju massage som pågår. Ingen låtsas om kåtheten. Jo El glipar lite på munnen när kuken rör den, som Pavlos hund, en mun ska glipa när en kuk är där- men så är kuken lika snabbt borta från läpparna igen o då stänger hon munnen igen. Det är ju massage som pågår. Han byter plats, hamnar nere vid Els fötter. O dom masserande oljeglatta händerna tar sig an undersidan av benen, o uppför den allra mjukaste insidan av låren, upp o nära fittan- en fingertopp alldeles alldeles nära- El flämtar svagt till. Men fingrarna håller sig i styr- för det är ju massage som pågår. Hans händer på hennes fötter- o jag vet hur mycket El gillar det. Fingrarna trycker mot undersidan av foten, översidan, fingrar o tår- det är så ren njutning. Alldeles kort låter han sin mun röra hennes fot, läpparna mot tårna, bara kort kort. För det är ju massage som pågår.

Som ett slags förspel, absolut, men med skillnaden att man inte låtsas som att det finns ett efterspel. Jo vi vet att det finns det, men vi ska låtsas som att det inte gör det. Sex? Nejnej. Det är ju massage som pågår, det är det enda vi påstår. I den här leken.

Han är vid hennes sida nu. Hans händer o El’s armar. Smeker- nej, massagebehandlar var det ju. Hans händer, Els fingrar. O igen, touchar hennes bröst, den hårda kuken råkar röra hennes handflata, mmm visst, visst ”råkar”, nej hon ska minsann påminnas om att han är väldigt kåt. Hennes hand gör en ansats att ta om kuken- men låter bli. Så är han tillbaka vid Els huvud. Dom långa dragen med händerna ner över Els blanka kropp, ner över brösten igen, ner mot magen, fingertoppar som rör vid fittan- men bara lite, bara lite lite lite. Hans kuk återigen mot Els panna- o igen, ner mot kinden- mot munnen. Hennes läppar isär, vill ha kuken- o han böjer sig fram lite till, låter kuken glida in mellan läpparna…Men, nu är det väl ändå inte bara massage som pågår?…Leken heter, ”nej det går inte att hålla sig till bara massage!…” eller ”massagen som spårar ur…” Mannen o El går över gränsen nu- o så tillbaka igen, i trygghet- o så över gränsen igen…Leka med en gräns, så heter leken också. El ska hela tiden hålla sig passiv, som man ju är under massage, sån är överenskommelsen. O hon lyckas nästan, även när han glömmer bort att han är Massören o fullständigt kliver in i rollen som Knullaren, o hans o Els alla gränser passeras.

En massage som definitely meant more. Vi ägnar oss åt härlig lek. Allt är inte så allvarligt. Leka massör o leka någon i behov av massage. Men vi vet ju alla att det handlar om nåt annat.

…that’s what’s so fucking cool about it.

En reaktion till “”…that’s what’s so fucking cool about it”.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s