Cap d’Agde! Ja vad kan man säga?

Jo kanske såhär: en lekplats för vuxna under stingande sol (o så lite skurar, det fräschar upp…) en bubbla att kliva in i o glömma andra verkligheter, en plats att våga saker på, få spänning o lugn, att inte tänka så mycket ”Borde jag”? Ja, du ”borde”, så enkelt är det. Mängder med munnar att kyssa, kukar o fittor att suga o slicka. Vid poolkanter o på madrasser. Dekadens ja, men härligt, inbjudande. Knasigt. Vänligt. O där lilla lyckan är att via vänner hitta vägar in till dom mindre privata festerna. Knulla o knullas. Lek lek lek. Man älskar oss! O vi älskar dom! Så mycket skratt. Rosévin o champagne. Nya vänner i den här vid-sidan-om-världen som är vår. Här hör vi alla ihop, vi som vill ha sex med andra. Världen blir liten, band går mellan oss, nationaliteter blandas o det enda viktiga blir att kyssarna o hånglet o knullen är domsamma, hånglet o sexet är vårt språk, världsspråket framför andra! O det är fint å inse. Att kunna gå ut på terrassen, på stan, solen får smeta sig varm på hela kroppen. Friheten. Kontakterna som blir till löften att kanske sen ses härhemma i stan eller på en resa runt jorden, vi finns överallt. Det härliga kan få fortsätta. Cap kan leva vidare, in i hösten. Hur ska man kunna inte älska det? Man sa oss innan vi kom dit: Ni kommer återvända, vänta bara!
Skulle tio tusen vilda hästar kunna hindra oss från det?

5 reaktioner till “Cap d’Agde! Ja vad kan man säga?”

  1. […] Men kanske det mer just då var en erfarenhet vi var ute efter. Vi skulle uppleva det Galna Anonyma Cap d’Agde-sexet. O när vi hade gjort det, o var nöjda med det, så insåg vi kanske att: ”Mmm, det är ju […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s