Snäll + Smart = Sexig


Vad det är att vara snäll o smart kan man ju ha olika åsikter om.
Men för mig, i sexmedfleravärlden:

Snäll.
Ordet är för mig släkting med ”bjussig”, dvs du är en person som inte passar på dig, du ser inte andra som några som är ute efter dig, ute efter sniffa upp dina svaga sidor. En snäll person är en som går mig till mötes, en som vill mig väl fast den inte känner mig, en som gör sitt bästa med att ta in mig som den jag är. En snäll person väljer att se det som är bra, in short: en snäll person är välvillig. Snäll är inte likamed "mesig", vilket ordet ibland kan användas som, för snäll är inte "mjäkig". Det gamla fina ordet ”godhjärtad” dyker upp i mitt huvud. En godhjärtad person sitter inte med gömda, mörka, agendor. Vidare så kommer jag inte involvera mig med nån som har värderingar som enligt min mening inte är snälla. Tror du inte på människors lika värde? Glöm att få knulla med mig.

Smart.
Det behöver inte betyda ”intelligent”, fast kanske det ändå handlar om en sorts intelligens, att inse värdet av att reflektera o omvärdera, se nytt på sånt man trodde man var säker på. Det är inget tecken på svaghet att överge gamla synsätt o tankemönster som inte längre är dina. Det är inte att vara fladdrig, det är att förstå att saker kan hamna i ett nytt ljus, om man själv gör det. Det är smart att ha en vaken blick. Smart är att förstå att man är en produkt av det man varit med om, men att ha modet att gå vidare, inte rastlöst- nej det är ingen panik!- men just nyfiket. ”Undras just vem jag kan bli?! Undras vad jag har i mig?!...Vad finns att uppleva för mig runt det där hörnet?!” Det är smart att inte ha för mycket förutfattade meningar, för då kan man gå miste om betydelsefulla eller åtminstone sköna saker.

”Men vänta vänta!- Ni är med några ni inte känner så väl, o ni ska ha sex? Ni ska bli intima med kyssar, hångel, oralsex o kanske omslutande sex- då är väl ändå Sexighet viktigast av allt?”
 
O vad är det då?

Ok, vi är en samling sexmedflerapersoner kring ett bord, alla har kanske inte träffat varandra förut, det smånervigt men alla vill verkligen vara där dom är, surr o förväntan i luften. En ny person visar sig vara bjussig o öppen, o ligger inne med en slags...inre mildhet (snällhet). Hen sitter möjligen lite framåtlutad för att den verkligen vill förstå o ta in oss andra. Det personen säger visar sig vara baserat på funderingar, sånt som säkert ständigt snurrar i hens huvud. Kanske det är nåt som nån annan i gänget kring bordet säger som får den här personen att just där o då reflektera, att just där o då tänka om. Sexighet har väldigt lite med ”sug i blicken” eller personens ”sexiga outfit” att göra (även om det ju är smart att ha nåt på sig som bidrar till en behaglig ”sexfest-stämning”).

Jag upplever den där nya personen som Snäll + Smart, vilket för mig är = Sexig. 
En stund senare har vi sex på madrassen, nåt annat är inte troligt.

En reaktion till “Snäll + Smart = Sexig”

  1. så sant! Sen blir man ofta bemött så som man själv är; din text skulle kunnat handla om er, hur ni är! Smarta och snälla. Och sexiga 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s