Festsex på Sexfest

Du o din älskade är på sexfest. 
Du ser henne ha sex med en annan man, o då slår det dig, in a flash! från ingenstans:

”Hon har sex med honom på samma sätt som hon har sex med mig. Dom hånglar, suger kuk, slickar fitta o knullar så som hon o jag gör. Till synes nyfiket o nära o helt uppe i det dom gör. Dom liknar ett kärlekspar som har sex, mer än knullande festvänner. Dom liknar oss”.

Men ni är på en sexfest. 
Så följdaktligen är det festsex din älskade o den här mannen har.
O det vet du ju. 
Men ändå:

”Jag inte vill ta in det min älskade gör för djupt, inte se för mycket av det. Nej jag känner inget vasst sting i bröstet, tvärtom så är jag ju glad att hon har det bra, såklart att jag är!- men jag vill inte utmana möjligheten att jag skulle kunna känna stinget i bröstet”.

Skulle det ofta kännas skit-jävla-jobbigt att se den du älskar på en sexfest så bör ni nog överväga att lämna sexmedfleravärlden. Men nej nej, det känns bara småjobbigt ibland, o du vill ju verkligen vara i sexmedfleravärlden, öppenheten när det gäller allting gör så mycket gott med dig. Så nej, aldrig aldrig att du vill lämna den.
Men varför dyker den där möjligheten till sting upp i bröstet? 
Varför ligger stinget på lur, likt en hungrig tiger i en buske?
Därför att sexet på sexfesten liknar ert egna sex, simple as that.
Därför att det vi faktiskt sysslar med när det handlar om sex är samma, var o när vi än gör det.

Men det är inte samma. 

Så, mantrat du ska ha loopandes i dig är- eller varför inte melodifestivals-låts-refrängen du ska sjunga med i!: 
”...vi har festsex, för vi är på sexfest, så vi har festsex!”

Men vad är festsex då, om vi verkligen penetrerar det?
Först, om kärlekssexet, det sex där du kan landa, komma hem. Det är ett sex där du känner dig omhändertagen, på djupet välkommen. I kärlekssexet finns inget riskabelt, ingen oro. Jo absolut att det är spännande men ni delar lika på spänningen. Kärlekssexet går på botten i dig, slår an strängar av ren lycka. Kärlekssexet kan få dig att upplösas, att bli Ett med den du har sex med. Ni blir Kärlekssex-varelsen. Du kan få en frustande lust att äta upp den du älskar, så mycket vill du ha den du älskar.
Jag har aldrig varit i närheten av att vilja äta upp nån jag har haft sex med på en sexfest.

Festsexet är ett inslag på en sexfest. Det är nåt som alla vi festdeltagare vill ska ingå (ja men såklart, vi är ju för sjutton på en sexfest!) för att det är kul, härligt o för att vi vill känna oss sexrebelliskt speciella- vilka skäl vi än har så är inget fel. Festsex är sex med bubbel, druvor, plockmat o skrattigt försnack. Festsexet är nåt du delar med speciella vänner. Det är ett sex där mycket pågår samtidigt, där intryck kommer från alla möjliga håll. Sexet kan vara mer porrigt o knasigt än rent härligt (fast då blir det ju på ett sätt härligt, genom att vara just porrigt o knasigt) Festsexet inbjuder till skratt mellan vänner. Tivolikänslan! Nån fick en idé (Festsex är att få en idé o mötas av positivitet, ”ja det gör vi!”): ”Vill du slicka henne samtidigt som jag knullar honom med en strap-on?” Det är festsex. Det kan också vara ett intensivt o hett sex, dvs till det yttre väldigt mycket likna kärlekssexet. Men ofta finns det en annan glädje där som kan handla om att: ”Yes, jag är stenhård, kuken funkar, fan va bra!” Det är festsex det.

Min o Els relation förändras lite när vi har Festsex.
Klart att vi fortfarande är ett kärlekspar, o så ser säkert andra oss i väldigt hög grad. Men sexfesten gör att vi distanserar oss en smula från varandra. Vi är ju medvetna om den andre, har oss ofta i ögonvrån, men vi kollar inte in varandra hela tiden. Festsexet, där vi vill ha det så kul o så härligt som vi kan, kräver ett visst distanserande. (Vi söker emellanåt upp varandra o låter oss bli en tankstation för kärlek- 
-sen ut i festsexet igen).

En slags konklusion:
Kärlekssexet är djupt djupt intimitetsskapande. Ett ”vi-mot-världen-sex”.
Festsexet bygger o stärker vänskapsrelationer o band mellan vänner i en grupp där alla tycker att alla är bra personer.

(Om glöm aldrig refrängen till nästa års mello-vinnare: ”...vi har festsex, för vi är på sexfest, så vi har festsex!...”)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s