Naken in your face

Jag är i ett rum jag tycker mycket om, med högt i tak o förmiddagssol snett in igenom fönstren. Jag har inte klätt på mig än, har ingen brådska, jobbet jagar mig inte just idag. Naken vid pianot, tar några toner, rumpan klibbar lite mot stolsitsen. Känner jag mig sexig? Nej det vet jag inte precis. Som en ekonomiskt oberoende Kalifornisk 70'talsbohem går jag omkring här en vanlig fredagsförmiddag när jag borde jobba, har inget mål med nånting. Så får jag ett mål. Hur kan jag ställa mobilen för att ta bilder? Ta bilder, varför? Tror jag att jag är sexig? Behöver jag se foto-bevis på att jag är det? Tänker jag på att andra ska få se? O varför skulle jag vilja det? För att jag vill vara en som inte tvekar att visa upp mig, i den här känslan jag känner den här förmiddagen? ”Här är jag, jag känner mig skön på nåt sätt, just idag gör jag det”. Jag tar bilder, raderar nio av tio. Hårt kritisk, fan, jag borde vara mindre brydd, det vore lättsinnigt o sexigt. Men jag vill ju fånga en skön känsla, o då vill jag inte vara ful, för min känsla är ju skön. Det är nåt med magen där (radera!) nåt med benet där (radera!) nåt med kuken där (radera!). Men en bild funkar- oj två! På dom ser jag ut att må bra i den här sextioåriga kroppen. Är det exhibitionism, att stoltstöddigt o obekymrat kliva fram o strunta i att ingen efterfrågat bilder? Kuken får vara med. Inte för att ”visa kuken”, men för att påstå att jag inte har några problem med det. På en naken kropp som den här ingår en kuk, så är det bara. Vad får jag ut av att visa upp mig? Jag får berätta att jag just denna förmiddag är o-ängslig. Tillgänglig. Bjussig. På ett litet litet litet sätt blir jag nån annans, den som tittar. Jag blir synlig. O är det sexigt? Slampigt kanske? Den tanken har jag inget emot. Nej ingen har som sagt bett mig visa bilderna, jag bara gör det. Jag tränger mig på med mitt blottande. Naken in your face. O nej, det är inte så simpelt stöddigt, mer likt ett törstande efter bekräftelse, ”Tänk om jag lyckas påminna dig om en behaglig känsla, som kan infinna sig ibland när man inte har några kläder på sig? Hoppas jag väckte nåt bra i dig, hoppas, hoppas, hoppas det!”

En reaktion till “Naken in your face”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s