Jag tar emot…mmmm…det här ska jag ha, det här ska jag uppleva…

Du ligger naken, blundar. 
Är du nu beredd att låta mig ägna dig all uppmärksamhet?
 
Med mina händer o mun gör jag allt för att du ska ha det så bra som du bara kan. Du har mitt fulla fokus. Om du lyckas så befinner du dig i det som händer, samtidigt som du också är förväntansfull på vad som ska komma, en stilla men sprittande nyfikenhet på vilka upplevelser som är på väg. Min mun mot dina bröstvårtor. Men så tar jag mig neråt, andas mot din mage, läpparna touchar. Munnen mot din fitta, en småretlig tunga söker sig fram. Jo jag försöker gissa o läsa dig, o samtidigt är du min upptäcksresa. Om du nu lyckas stanna i dig själv så är det för att du litar på att jag gör det här för att jag inte vill nånting annat. Just i den här stunden är jag till för dig.

Men jag vet att det inte är helt lätt att acceptera den här ojämnvikten, orättvisan. 
Du lyfter din hand, du vill ge nåt tillbaka, vill röra mig som för att kolla av att jag har det bra- men jag tar din hand o lägger ner den igen, lugnar den. Vi har det bra, båda två. Se nu till att ta dig tillbaka in i dig själv. Men du tänker: ”Vem är jag att bara ligga här o ta emot? Med vilken rätt får jag det här utan motprestation? Varför ska jag ha allt ljus riktat mot bara min upplevelse?”

För att det är det som gäller nu, så enkelt är det.
Nej jag vet att det inte är så enkelt. Men lägg dig i hårdträning nu, för att bli mer självupptagen. Bli ett själviskt proffs. Glöm paybacktime. Målet är en acceptans att vara uppmärksammad. 
Yes. Allt handlar om dig. 
O just nu är det det som är det bjussiga att vara. För i det så visar du att du tror på mig, när jag menar att jag bara vill ägna mig åt dig.

O om vi går över i sexmedfleravärlden då?
Vi har sex med personer vi inte älskar, kanske inte ens känner väl. O det kan absolut uppstå fina möten, sant värdefulla små stunder. Men det finns också en känsla av att vi använder varandra för det vi själva vill känna. O det är inget fel. Det är en av sexmedfleravärldens överenskommelser. Alla vet att det är så det kan vara. Vi finns alla till för att andra ska få försvinna i sig själva. Du halvfrämling med okänt namn är viktig just nu, inte för den person du är (men jag anar att du är en bra person, annars skulle du o jag inte alls ha sex just nu) men för den kropp du är, för dina händer o ditt kön. O jag använder dig, o jag hoppas du använder mig. Vi klev in i den här världen, o nu har vi nyttjanderätt. Vi ska se det sexiga i det.

Det finns en jämförelse med att få massage. 
Du har ingen tanke på att du måste göra det behagligt för den massör du betalat för att mjuka upp dina stela muskler. På samma sätt ska du ligga här nu, blundande o naken, med hundra procent av dina tankar på det du själv känner. Eller ihop med den behaglige halvfrämlingen som gör dig gott. Låt: ”Jag tar emot...mmmm...det här ska jag ha, det här ska jag uppleva...”, vara ditt mantra.

Just nu är du bara till för dig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s