En högst dugande sexperson

(Foto: Julietta Magdalena Acrobat Trio)


”Hjärnspöke: 
vanföreställning,
inbillning,
fantasifoster, 
negativa tankar”. 
(www.synonymbok.com)

*

Jag knullar inte så som hon helst vill knulla.
Så går tankarna.

Näe inga egentliga tecken finns på att jag gör nåt fel, hon verkar ha det bra, det där är väl att njuta, att se ut sådär, att låta sådär, är det inte?... (men hon kunde säkert ha det ännu bättre, njuta ännu mer...) Tankar far om hur hon egentligen vill att jag ska vara o vad jag ska göra, vilket gör att knullandet hamnar mer i huvet än i kroppen. Jag försöker få ner sexet i kroppen o in i känslan, men jag lyckas inte helt. Är jag tillräckligt initiativrik? Eller är jag kanske för uppmärksam på vad hon kan tänkas tycka om? Jo hon knullar med mig, det gör hon, men det är väl på grund av min älskade El. Vill man ha med paret Eljo i sexmedfleravärlden att göra så får man tugga i sig att ha sex med mig också. (O hade inte den andre mannen här i sällskapet varit upptagen så skulle hon troligen knullat med honom istället...).

Den svaga självkänslan hemsöker då o då många av oss.
Den är ett hjärnspöke som såklart inte tar paus i sexmedfleravärlden.

Såklart att man gärna skulle varit mindre beroende av bekräftelse. Begreppet självvalidering- förmågan att stärka sig själv, tro på sig själv- är bra mycket sexigare: ”Det här är den skitsköna person som jag är, take it or leave it!” Mindre sexigt är att hårt sukta efter fina betygelser, ”Men åååh, är jag bra, menar du det, är jag härlig, tycker du det, alltså på riktigt riktigt?!...” (Nej så säger ingen, men det är något hela ens jag skriker).

Men jäklar, vad är det som kommer här då?! 
Hon jag knullade med har gett uttryck för att hon gärna gör det IGEN! Jag får alltså det glasklara beviset på att jag duger som sexperson (faktiskt mer än duger!...) 

”Igen”. 
Ett mycket värdefullt ord för en bekräftelse-suktare.

Jo det spelar tydligen roll för henne att jag är jag. Hon vill ha just mina kyssar, min hud, min hela kropp, mitt sätt att knulla, mitt sätt att oralsexa, mitt sätt att prata före sexet o efteråt, ja själva hänget med mig var värdefullt. Jo såklart att det handlar om att jag hör ihop med El- men nej, tydligen inte bara, tydligen inte.
Att hon vill ha sex med mig igen ger kraftfull näring åt mitt bekräftelsebehov. Vilket i sin tur borde betyda att jag nästa gång jag träffar henne kan vara mer i kroppen, i känslan, känna mer lugn, uppnå mer njutning. Jag kommer göra rätt, bara genom att göra, bara genom att vara mig själv, vilken grej!

Vi får väl hoppas det blir så.

På en mer anonym klubb får man ofta klara sig utan den där tydliga bekräftelsen. Folk åker tillbaka till sitt Linköping, Borås o Göteborg o tänker inte värst mycket mer på vilka dom råkade på i sexröran. (Men såklart att det kan hända att det efteråt dimper ner ett meddelande: ”Vi fick tag i ert nick o mail! Kom ner till Borås nångång! Ni var så härliga!" (”Ni” betyder ju även jag, Jo!) ”Det vore kul att ses igen!”. Där är det magiska ordet ”igen”).

I en kärleksrelation vill vi ha- o får! (om det är en bra kärleksrelation)- bekräftelse på att vi är älskade. 
I sexmedfleravärlden vill vi bara ha bekräftelse på att vi är härliga, men! viktigt: härliga för just dom vi är. Vi kan inte ersättas- eller jo det kan vi ju...Men! där o just då, i knullandet, så kan vi faktiskt bli övertygade om att vi är härliga nog. Ja det är ”bara sex”, men även i det handlar det om att man vill bli sedd för den högst dugande sexperson som man faktiskt är. O blir man sedd som det, så känns det bra.

(Samtidigt kan man ju förbanna att hjärnspöket får spela en så stor roll...)

2 reaktioner till “En högst dugande sexperson”

  1. ”Never as good as the first time” sjönsjunger Sade och känslomässigt vill vi gärna tro att hon har rätt. Men när det handlar om intimt umgänge så gör, precis som du beskriver, ett förnyat förtroende som sexpartner underverk för hur avslappnat närvarande man kan vara i stundens njutning.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s