”Ska vi kolla om det finns några som vill knulla med oss ikväll?”

Förr kunde det låta ungefär såhär till frukosten:

”Du- jag funderar på ikväll...” 
”Mmm?” 
”Ska vi bjuda över några?” 
”Vilka då menar du?” 
”Ja jag vet inte- vore det inte kul om några kom över?...”
”Jo. På middag eller?”
”Näe jag”-
”Eller vilka menar du?” 
”Kanske...Ja jag vet inte, några icke-textila kanske?...” 
”Så du vill ha en sexfest ikväll?” 
”Jag vet inte- ja...kanske...eller va tycker du?...”
”Jo, visst”.

Nu är det mer såhär:

”Ska vi kolla om det finns några som vill knulla med oss ikväll?”
”Gärna. Kul”.

Befrielsen finns i att ge fan i omsvep o direkt pilla fram kärnan, utan inlindade omskrivningar. Kanske det handlar om det klassiska, fake it 'til you make it. Vi vill inte be om ursäkt för vilka vi är, o då får vi kämpa lite för det. Men det gör vi så gärna, det är en kul kamp. Vi går direkt på det som det handlar om, o det gör inte bara livet roligare, utan också oss till några vi har lust at vara. 

”Ni vill alltså vara vulgära?” 

Hmm...

Det är ju så mycket vi möter i våra olika bredvidvärldar (t.ex. sexmedfleravärlden, bdsmvärlden) som människor utanför dom säkert skulle benämna som just vulgära- men som vi älskar o aldrig kan få nog av. Men kanske det mer än vulgaritet handlar om mod, uppriktighet, sanning, frankhet. Att låta det bjärta o det rättframma visa vägen, det som jag skulle vilja påstå genomsyrar t.ex. den queera världen (om man kan säga så...) en värld där du inte det minsta vill be om ursäkt för vem du har lust att vara. 
Att vara den du vill vara är en kusin till det jag pratar om, att benämna saker exakt så som dom är. Rätt på bara. Ibland är det bara för att det är roligt- ja ganska ofta är det nog mest för glädjen över att ta vissa ord o tankar i våra munnar, gärna med en uppriktig o genomtänkt ton:

”Jag fick kräkreflex så snabbt igår när jag sög kuk- konstigt att jag är så kass, jag måste öva mer!”.

”Jag skulle vilja vara med om ett reversed gang bang, det är nog nummer ett på min önskelista just nu”.

”Det är klart att fittor precis som kukar är olika, men möjligen känns skillnaderna när man knullar mindre, jag vet inte. Kukarna är ju så uppenbart olika, fittorna mer i det dolda. Hursom, det roliga med att knulla i sexmedfleravärlden är ju ändå all variation man får vara med om!”

Att utan krams prata om högt o lågt, allvarligt o kul, på sätt som inte alls antyder att vi ska skämmas över det vi tänker o pratar om, det är som jag ser det, målet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s