Torktumlarsex- ett appendix till ”En knullare, en softis…”-inlägget.

En person hörde av sig o bad mig utveckla ”torktumlarsex”, ett uttryck som dyker upp då o då här i inläggen, nu senast i dagens, om det inställda MMMMF’et. Kanske personen i fråga bär på en uppriktig undran, eller så vill hen bara ha bränsle till sin fantasi- o inget fel i det.

Torktumlarsex, here we go. 

Flera personer, det räcker inte med tre (eller kanske det skulle kunna göra det, om alla bär på samma vidöppet ljuvligt frustande inställning?...) kommer samman, troligtvis en smula tipsy, inte rejält på lyset, men just mysigt cava-berusade. Du kan inte passa på dig, nej, ingen kan passa på sig, det är regel nummer ett. Du kan heller inte vara loj i torktumlarsex. Du o alla ger allt dom har, mer än ni nog trodde ni hade. Ingen har riktig koll på vem som är var eller vem som gör vad med vem. Din sexuella identitet är hyfsat upplöst. I torktumlarsexet kommer du säkert förvåna dig med vad du gör, o du kunde inte bry dig mindre. Nej du är kanske inte van att få en kuk i munnen eller att nån ivrigt rimmar dig. Men i torktumlarsexet tar du tacksamt emot allt du får som generösa presenter, ljuvliga pajer, kastade på dig. Under torktumlarsexet flimrar säkert ord som ”orgie” o ”gamla Rom” förbi för ditt inre. Tillsammans med en enormt stark NU-känsla. 

Efteråt har torktumlarsexet troligen lämnat dig med milda blessyrer, så som blossig hud, kyss-svidande kinder, ömmande kön (the right kind). Alla inblandade ser säkert blankögda o leende på varandra: ”Oj...va hände?...” 

Torktumlarsex, det var det som hände.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s