ALLA vill ligga med ALLA!

Det som nyss klack till i mig i trappan på väg upp från gymmet kändes där o då som VÄRLDENS INSIKT! om vår sexmedfleravärld. A moment of clarity, om varför man (jag!) kan tycka så mycket om att vara i den. Nu när jag sätter mig för att skriva om denna insikt så kanske entusiasmen redan mattats en smula- men nej, jag ska inte bry mig om det, jag skriver istället, snabbt, innan jag ångrar mig!

Sex är grejen.
Alla vill ligga.

Där är två viktiga påståenden.
Dom där två är allas utgångsläge.
Dom där är grundtonen, grundsynen, hos oss i sexmedfleravärlden.

Det är det jag vet om personerna när jag kommer in på ett ställe som har med vår värld att göra. Vi är, för alla, potentiella ligg. Nej jag vet, vissa kallar sig ju straighta, o just straighta män har ju inte ens det minsta initiala intresse i mig. Men den invändningen tänker jag inte bry mig om. Jag menar att vår straightness är ett svagt kort när det kommer till sex. För en sexperson är allt förhandlingsbart, eller borde vara. Straightness är ett påfund. Sex är vår grund. Sex är grejen. Sex är en situation att vilja befinna sig i. 

Jag är i allas ögon ett potentiellt ligg.
Alla är i allas ögon potentiella ligg.
Klart man vill röra sig i en sån värld.

Nej såklart att inte alla vill ligga med mig, eller att jag vill ligga med alla. Men det är en oväsentlig invändning. Startblicken, startkänslan, hos ALLA, är att vi ALLA vill ligga med ALLA. Det är den förhoppningen som bär oss. Det är så vi blickar runt i sexmedfleravärlden.

O det är den blicken jag tycker så mycket om. Det var det som klack till i mig där i gymtrappan. Skillnaden från att befinna sig bland människorna på gymmet o att kliva in bland er i sexmedfleravärlden. Inget fel på gym-människorna, dom flesta är säkert bra personer. 
Men dom har inte vår blick på varann. 
Möjligheternas blick.

Jo, som många ”geniala insikter” så framstår dom kanske efter en stund som självklara o banala.
Men ibland- en längtan efter att vara självklar o banal. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s