Berikade kuksugare är vi allihopa!

-eller kanske vi kan sikta på att bli?…

Nej nån renodlad nyårskrönika blir det här inte. Men kanske vi ändå kan, för att 2023 ska bli ett upplyftande år, låta oss inspireras av nåt en bra man vi träffar ibland sa till mig häromveckan: ”Nästa gång skulle jag vilja suga din kuk...”
En smula förvånad nickade jag o: "...Ööh...Visst!" Förvånad därför att jag var rätt säker på att han inte vaknat upp som nyfrälst bi, nej vår vän ser sig nog som straight as an arrow.

Så varför vill han suga kuk?

Han har aldrig gjort det.
Han har inte Check! på att suga kuk.

Men...varför vill en straight man göra nåt så uppenbart...jaaa, o-straight? (Jo jag anar ju varför, jag är inte dum. Men jag vill höra honom säga det).
Han upprepar, ”Jag har ju aldrig gjort det!”

Ok, fucking fair enough, skulle jag säga.

Att suga kuk bärs inte av en tro på att det är nåt extra härligt som han gått miste om. Han har ingen djupt skriande längtan efter att få en kuk i munnen. 
Nej han vill bara känna hur det är. 
Skaffa sig den erfarenheten. 

Vi brukar säga att vi ganska handlöst kastade oss ut i den här världen, då för flera år sen. Vi sa ja till det mesta. Till sexfester, parträffar, klubbar. Allt ville vi ha i oss. Vi suktade efter upplevelser. Erfarenheter.
Varför? Ja vi var nog (o hoppas att vi fortfarande är) lika vår vän där. Att skaffa oss erfarenheter tjänade, o tjänar, sitt eget syfte. Det behöver inte vara för att man längtar extra mycket efter nåt. Nej, det räcker med tron på att nåt faktiskt kan göra nåt med oss. Berika oss.  

Att vilja skaffa sig erfarenheter ursäktar allt. Nej, inte dumdristigt rusa mot det farliga, det är inte det det handlar om. Men att sniffa upp det som lockar o utmanar. Det som vi inte gjort. Den här världen är ju så tillgänglig med så mycket möjligheter. Bara fatta allting som är möjligt att göra!

Men vad gör dom skaffade erfarenheterna med oss?

Vi inbillar oss nog att erfarenheterna gör oss rikare o faktiskt ödmjukare. Som i det klassiska: ”Ju mer jag vet, desto mindre förstår jag”. Det är skönt- tycker jag- att inte vara så tvärsäker. Man inser att hur mycket man än varit med om så finns det så oändligt mycket man INTE varit med om. O där kommer den sexiga ödmjukheten. På andra sidan den finns det besserwissriga, den kanske osexigaste attityden av dom alla- ihop med objussighet.

Det här ”erfarenhetsskaffandet” är del i det vi tänker så mycket på, o pratar så mycket om. Att den här världen gör oss till Utforskare, i oss själva, i vår relation. O såna vill vi vara.

Som vår öppna o nyfikne vän som vill suga kuk av den enkla anledningen att han inte gjort det.
Skitbra ju, helt rätt. O skulle han gilla det så har han ju ytterligare en härlig grej att lägga till alla andra härliga grejer han kan pyssla med. I annat fall har han blivit en erfarenhet rikare. Han har berikats.

*

O bilden häruppe då? Ja kan inte en bild av hur jag springer naken på en afrikansk strand få lov att visa på en skön förhoppning inför det nya året? Jo det tycker jag allt. 

Gott Nytt till er alla! Vi ses där på andra sidan. Det blir bra.

En reaktion till “Berikade kuksugare är vi allihopa!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s