2022 års julkalender. Lucka nummer tjugofyra.

”I’M NUDE AND I’M PROUD!”

Var kom det där ifrån, att det kan kännas bra att visa upp oss avklädda på bild? Det fanns alltså exhibitionister i oss, vem kunde tro det? O dom klev fram, här är vi! (inte sådär tadaaa! kanske, utan mera stegvis) Varför växte den där lusten fram? Behovet? Det handlar väl om en med åldern o erfarenheten erövrad stolhet över våra kroppar o vilka vi är, att försöka sluta skämmas helt enkelt. Vi håller på att landa i oss. En insikt om att: det här är jag, o du får gärna tycka att jag ser härlig ut- men framförallt handlar det nog om att jag själv ska tycka det...Det där modet kom i stor utsträckning med sexmedfleravärlden, med mycket inspiration från andra här. Att upptäcka bredden av vad sexighet kan vara, hur den kan se ut. Sexigheten kan vara rolig, små-arty eller sprängkåt. En insikt om hur kroppar kan användas på bild, vad dom kan väcka. I sexmedfleravärlden använder vi våra kroppar hela tiden, o vi måste försöka att noja mycket mindre, annars blir det svårt. Jag är härlig! Jag fungerar! Jag använder mig! ”I'm nude and I'm proud!” Ja den här världen har gjort oss mycket mindre kroppsmedvetna- eller kanske mer...fast på ett bra sätt. Kroppsmedvetna om att vi är fina o sexiga nog. Vi är det. O Ni är det. Hur hurtigt klämkäckt det än kan låta, så är det faktiskt så. 
En reaktion till “2022 års julkalender. Lucka nummer tjugofyra.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s