2022 års julkalender. Lucka nummer tjugotre.

”Oj…Oj oj…Oj oj oj…”

Du är där du vill vara, mitt i sextornadon, osäker på vad du håller på med, åtminstone med vem. Du använder din kropp, o du blir använd, du knullar o blir knullad. Så i ett läge kravlar du dig ur sängen, som en tilltufsad sexsoldat med svullen kyssmun, bort från slagfältet- den mycket goda sortens. Måste ha ett glas bubbel, vatten eller bara en stunds pustande. Så hamnar du där, stående en bit ifrån sexröran, med ditt glas. O du får den lilla distansen. Du ser bort på den stora sängen, med alla sina kroppar som gör så mycket ”förbjudet”, ja allt är som en tokig dröm, det ser du nu, exakt så, det är inte verkligt. Oj... Den som för ett par år sen hade påstått att du ska bli en del av det här, kunde likagärna sagt att du i en framtid skulle gå på månen. Men nu är du här. Oj oj...Du tar en klunk till, några vindruvor, en pralin. Sen fångar nån upp din hand, nickar mot sängen, har lust med nåt med dig, där bland alla andra. Ditt glas hamnar på bordet, o du leds bort. Oj oj oj...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s