2022 års julkalender. Lucka nummer tjugotvå.

”Greppet”.

Vi hamnar ofta där, om så bara för en kort stund, med din hals i mitt grepp (o jag spelar med fina nyanser: lätt, o lite hårdare). Som så mycket med sex finns kontrasten. Den hårda handen, o en hals som gett efter. Det bestämda, mot det skyddslösa o blottade. Men du är också stark, för det finns en styrka i din fullständiga tillit till mig. Ja, kan tillit egentligen upplevas starkare än ett grepp om en hals? Visst kan jag styra dig, vart jag önskar, ner mot kudden, mot en kyss, mot min kuk. Men det är du som väljer att vilja det jag vill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s