2022 års julkalender. Lucka nummer tjugoett.

”En upptäcksresa i sex”.

Varför vill jag egentligen ha sex med nån annan än den jag älskar? Själva sexet är ju aldrig i närheten av att ge mig lika mycket, nej jag kan nästan säga att det sexet är nåt helt annat. Men det är spännande att få göra nåt som bara vi i sexmedfleravärlden gör, att få utsätta sig. Fånigt kanske, men det känns bra att tillhöra sexrebellernas skara. Men rent faktiskt då? För att här kommer en ny kropp, o va kul, den kommer ju med nya saker! En ny hud som känns på ett nytt sätt. Nya händer som gör saker lite annorlunda. En ny mun som kysser på ett nytt vis. Ett nytt kön som känns på ett annat sätt. Ja sammantaget: en hel person som gör nåt med sin kropp- o min- som känns annorlunda, o som reagerar på det jag gör på ett annat sätt än den jag älskar gör. Kort, o faktiskt väldigt gott: det är en upptäcksresa i sex med hjälp av en ny kropp (o jo såklart: person...) O vem vill inte vara på en så rolig upptäcksresa? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s