2022 års julkalender. Lucka nummer tjugo.

”Det som inte är perfekt- o som DÄRFÖR är perfekt”.

Dagens inzoomning handlar väl mer om sexighet än sex. Hur mycket betyder det att min älskades strumpbyxa på bilden har ett hål, en reva? Visst hade det ändå varit en underbar bild på hennes rumpa, men hålet, skulle jag säga, gör en hel del. Så ofta som det lite trasiga, det aningen skeva o sneda, det som många kanske skulle tycka att dom vill rätta till istället plussar på sexigheten. Små ärr, ett veck i en midja, en lite sned tand i ett leende, eller bara nåt så litet som märken på ryggen efter ett bh-band, allt visar på spår efter liv som levts, o det är mänskligt o därför sexigt. Tycker jallafall jag. Jag vill inte ha det utslätade, det förändrade eller ”förbättrade”- nej, ge mig det oputsade. Som alltför arty sexbilder med alltför snygga människor, dom lämnar mig oberörd. O vad kan passa bättre än att citera några rader från Kendrick Lamars fantastiska låt ”Humble: ”...I'm so fuckin' sick and tired of the Photoshop...Show me somethin' natural like ass with some stretch marks...”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s