2022 års julkalender. Lucka nummer sjutton.

”Lockelsen. Möjligheten. Planen”.

Dagens inzoomning, dagens "sexrussin i kakan", är på stegen vi kan ta, från att en något oklar lockelse väcks, till att en möjlig plan kan realiseras. O här är ett exempel. Först: ”...hmm, oväntat fint att plötsligt se henne knulla själv med en annan man...” Sen: ”...hmm....Jag vill ha mer av det...(du frågar din älskade) Vill du också det? Ja! Du vill det?!...” Ni råkar på en man som ni båda gillar. Han är möjligheten. O planen tar form, blir tydlig o fullt realiserbar. Den förut så oklara Lockelsen, som blir till en Möjlighet, som blir till en Plan. Nu finns det en tid o en plats. Nu kommer det hända. Nu händer det. (se bilden ovan...)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s