2022 års julkalender. Lucka nummer sexton.

”Ingenting under min kilt”.

Har du som man varit avundsjuk på kvinnor som får ha kjol? Kanske inte speciellt på det att dom får ha kjol, men att dom får ha kjol utan något under? Var inte längre avundsjuk. Dra på dig kjol eller kilt, o absolut ingenting mer. Gå på fest, dansa, låt den som du vill lätt få komma åt, med förflugna händer som slinker in under tyget eller genom kiltens slits. Ditt halvstånd eller helstånd därunder, mot det lätta tyget, mot lädret. Själv minns jag på klubben Kit Kat i Berlin. Vi var uppe på en mörk balkong ovanför dansgolvet, en balkong som visade sig vara klubbens gay-avsugnings-plats vilket milt kan sägas inspirerade oss. Min älskades huvud in under kilten. Ingenting under, mmmm, det är grejen.

4 reaktioner till “2022 års julkalender. Lucka nummer sexton.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s