2022 års julkalender. Lucka nummer femton.

”Solvärmen från dagen dröjer sig kvar, en lukt av gammal vind, en inbjudande madrass…”

Nej vi har inte haft eller varit på sexfester på värst speciella platser. Men när det har hänt så har vi slagits av att platsen verkligen bidrar med något, med en stämning som blir värdefull. (Det är kanske inte konstigare än att en klubb som fått till sin look o stämning- eller en läcker hotellsvit med svindlande utsikt- gör att man påverkas o känner sig härligare). När vi håller sexsalong hemma i stan så försöker vi så gott vi kan förändra vårt vardagsrum till något som plussar på upplevelsen. O i vårt gamla fritidshus så har vi en råvind. O ATT den platsen verkligen plussar på upplevelsen, med sin vinande vind utanför, sina grova knakande bjälkar, sitt råa golv, levande ljus, ja med hela sin förr-i-tiden-känsla, det är helt klart. Men VAD den gör med oss, det är mera oklart...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s