2022 års julkalender. Lucka nummer fjorton.

”Handen på huvudet, handen på rumpan”.

Flera av den här julkalenderns såkallade inzoomningar, detaljer, har att göra med något till synes litet som visar hur väldigt mycket dom inblandade i sexet ser ut att VERKLIGEN vilja det som händer. Som lucka etts "benen i kors", eller lucka tvås "avlirkande av trosor". O idag finner vi några små saker i vårt älskade oralsex: hans lätta hand på hennes huvud, hennes lätta hand på hans rumpa. Dom där två händerna säger: gör det du gör, på just det sätt du gör det. Fortsätt, fortsätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s