2022 års julkalender. Lucka nummer tretton.

”Åååh, ska vi nakenkramas?!”

Varför händer det att vi använder det fånigaste ord vi kan komma på, när vi får lust att ha sex? Jo vi erkänner: vi säger ibland ”nakenkramas”... Jaha, så ni säger då o då att ni vill ”kroppsmysa”?!...Nä är det sant att ni säger att ni vill "lustmumsa”?!...Är det för att kontrasten blir kul? Det urfåniga, ihop med det vi sen gör, som inte är det minsta fånigt?” Hör det ihop med det att många kallar det för ”busa”, när dom har sex med andra? "Nä hörni, va säger ni, ska vi busa lite?..." Småtokigt o fnissigt sådär. O också det i ordentlig kontrast med hur det faktiskt blir. För det är väl nåt annat än ”småtokigt fnissigt” när man mitt i en sexröra befinner sig i en double penetration, med en kuk i munnen, o känner ryggen vara blötfuktig av kvällens alla fontänorgasmer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s