2022 års julkalender. Lucka nummer tolv.

Kuddsnack”.

Vi gick från småsnack o bubbel, flörtande vid soffbordet, till hångel, till madrassen o den fantastiska förvirringen (se lucka nummer sju). Sen hamnar vi i efterdyningen. Tillbaka till ett småprat, men inte det minsta hispigt, bara öppenhjärtligt o relaxat. Vi ligger där, ett huvud mot någons mage, en hand i en hand, små smekningar, o vi mår så bra. Ett "efter-sex-band" mellan oss. Vindruvor, Bridge Blandning o macarons o det finns bubbel kvar. Kanske är det över för ikväll- eller också befinner vi oss bara i en paus inför en akt två som snart smyger igång...

En reaktion till “2022 års julkalender. Lucka nummer tolv.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s