O vinnaren är!…MALE MALE FEMALE!

Vi är på en lössläppt hotellfest o hamnar i sexet, här o där, rumlar runt med än den ena, än den andra, för att till slut komma ut på andra sidan, på en nattgata utanför hotellet. Tilltufsade o bubbelbakis undrar vi vad som egentligen hände. Den där sortens hotellfest- som kan ge oss torktumlesex- är som att stå vid ett generöst drinkbord, där du erbjuds just vad du råkar vara sugen på. Så står du där, småkladdig, med en Strawberry Daiquiri i ena handen, en Godfather i den andra, blir bjussad på en klunk Manhattan, o du vet att du snart kommer stjälpa i dig en Long Islands Iced tea. Översatt till sex så hamnar du i hångel, som blir till en jakt på fontänorgasm, som blir till nåt gangbang-liknande, som blir till intensiv prostatamassage, i kombo med oralsex. O nu ligger en avrundande ormgrop på lur.

Torktumlesex. Kul. Knäppt.

Men ibland finns en längtan efter nåt helt annat. Nåt mera nära o intimare. Nåt som nog får sägas vara en av sexmedfleravärldens totala motsatser till torktumlesexet. 

MMF.

MMF är inte att ha tillgång till all världens drinkar. MMF är som en enkel men genomtänkt cock (he he he...) tail, med få men rätt ingredienser. Med MMF vet vi (ungefär) vad vi får, o vi vet att vi får nåt bra. Vi blir inte knockade av en oförutsägbarhet. Vi sippar på MMF'cocktailen, nickar o konstaterar: mmm, bekant men bra bra, som alltid.

Så varför fungerar egentligen MMF så bra för oss?

Jag 
njuter av att se min älskade El att ha sex med en annan man (som givetvis är inkännande, nyfiken, lättsam, hånglig, bra på att kyssas, o som sexuellt har Bowie som förebild. Ok det där sista får väl sägas vara bonusen...) O med ett MMF så kan jag i högre grad än i torktumlesexet få vara ifred med mitt stilla o njutbara betraktande. Jag kan dessutom med lätthet dyka in o ta för mig, när stämningen är rätt. I ett MMF är det enkelt att känna av det bra läget. Tillsammans kan vi skapa en intim o sexig koncentration. Med en hel del närvaro.

El 
tycker också mycket om MMF (om jag är en av männen).  Delvis för hennes vana vid sex med män, det är ett sex som för henne inte innebär att springa ut på tunn is. Hon vet ungefär vad hon tycker om o vad hon kan vara, ihop med män, det har hon förstått genom alla år. Det är tryggt. Med MMF har hon två män att handskas med men framförallt två män som visar henne omsorg o har fokus på henne. O det händer inte för mycket. Det går att hänga med. Signalerna mellan oss tre är lätta att tolka. (i torktumlesexet kan du glömma att tolka o får i högre utsträckning försöka lyssna på dig själv o se till att få det du vill ha).

Skulle vi- som känner oss hemma bakom etiketten Sexfriendly (det går nog att lista ut ungefär vad det betyder)- dessutom ha turen att vår inbjudne man just har Bowie som sexuell husgud, så uppenbarar sig ju som plus såna fina saker som threeway-kisses o fler varianter av oralsex. Ja, fler kombinationer o möjligheter överhuvudtaget helt enkelt. Ett något utvidgat o maxat MMF.

Så, just nu höjer vi med självklarhet MMF's segrande arm upp i luften! 


(men fråga oss igen om ett tag när vi kanske drabbas av ett omåttligt sug efter torktumlesexets frisläppta knasighet, vem vet. Behovet av kontraster o variation ska man inte underskatta...)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s