2022 års julkalender. Lucka nummer ett.

”Med benen i kors

Nu under december månad kommer jag pilla fram några- som jag tycker- russin i sexkakan. Små härliga saker som kan vara lätta att förbise, kanske ta för givna, såna som jag tycker förtjänar att plötsligt få ljuset riktat mot sig. 

Så följ med, från första december, ända fram till julafton, det blir kul. 

Lucka nummer ett. 
Hon knullar med en man. Så slår hon benen i kors om ryggen på honom, vilket inte kan uttydas på nåt annat sätt än: ”Ja! Precis det här vill jag. Jag vill ha dig just såhär. Var där du är nu o ingen annanstans!...”.

2 reaktioner till “2022 års julkalender. Lucka nummer ett.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s