”Vilken slampa du är!” ”Åh, tack!”

Jag o min vän pratade om ”slampa”.

Han kan inte använda ordet i nånsomhelst positiv anda. Ordet påminner honom om hur ett ex ville att han skulle kalla henne ”slyna! hora! slampa!” när dom hade sex. Det blev dubbelt svårt för honom. För det första var han inte nån som ens brukade ta det ordet i sin mun, det var fläckat av fulhet, ett ord han lärt sig att undvika. Därtill kände han inte att det skulle höra ihop med att ha sex med nån man tycker mycket om. Jo han kunde ju fatta grejen, greppa det ”slampigt porriga”, det utmanande, här knullar han med sin tjej som jobbar som hög chef med massor av ansvar, o nu vill hon släppa kontrollen o bli kallad slampa, få lov att verkligen ”komma ner”, ja det kan man ju såklart göra för nån man älskar, det insåg han ju: ”Nu du, din högpresterande moderna yrkeskvinna, nu ska du allt få, för du är egentligen bara en billig liten slampa!” Nej det var verkligen inte min vän, för honom var det både larv o en smula obehag.

Jag berättar för min vän att jag är en slampa. På riktigt, en sann SLUT. (Notera ringen på mitt finger).

Meaning vadå, egentligen?

Ja jag kan ju bara svara för vad det betyder för mig. 

Det är ett försök att göra klart betydelsen av sex för mig, i mitt liv. Jag vill att min sexuella värld ska vara stor o vidöppen. Jag vill leva sexuellt bejakande. Jag vill inte vara beredd med ett ”nej”, utan det ska tillomed kanske låta såhär om nån frågar: ”Du Jo, skulle du möjligen ha lust att?...” Jag: ”Jaaa!” 
Det betyder inte att ta dumma o onödiga risker med sex (vilket det ioförsig kan verka som när man ivrigt säger Jaaa! innan man ens fått höra hela erbjudandet. Men antagligen är magkänslan ändå bra, personen som frågar har väckt nåt positivt i mig). Jag går inte mot det som känns fel i mig, men jag är däremot noga med att lyssna så att det verkligen känns fel o inte bara är ett reflexartat motstånd inför något ovant.

Om man använder stora ord: slampan i mig har mer än med bara själva sexet att göra. Slampan i mig ger mig en rätt attityd att möta världen. Jo jag vet, det är väldigt stora ord men för mig passar dom perfekt som guidelines.

Jag vill att min älskade ska vilja att jag är en slampa, förstå att det gör oss båda gott, på samma sätt som jag vill att hon är en slampa. Det handlar om en öppen blick man delar, på relationen, på livet ihop. Vi uppmärksammar flörtar, söker dom, vi tror inte för en sekund att den andres lust o lockelser är ett hot. Nej tvärtom så handlar det om att släppa den andre fri stärker kärleken, det bara är så. Slampigheten handlar alltså för mig inte bara om sexet utåt, gentemot andra människor, utan också inåt kärleksrelationen. 

Så, slampan min, säg eller visa mig vad du vill ha eller vad du vill göra. Visa mig ditt lättsinne, precis exakt som det känns, visa upp din lust. Ingenting skrämmer mig, jag lovar dig. Jag har gjort dig modig o sann, o att du är det ihop med mig, är bland det värdefullaste du kan ge mig.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s