Två smarta slampor firar treårsjubileum

Timmar har gått. Vi har kysst o hånglat, knullat, haft oralsex, fontänorgasmer o prostatamassage. Det är dags för oss att nöjda o omtumlade lämna hotellfesten. Vi kramar om o ger såna vi har haft det fint med under kvällen farvälkyssar. Ett par som vi var särskilt glada över att ha råkat på ser vi borta på en säng. Han ligger raklång o blundar, touchar lätt med sina händer hennes huvud, när hon med kärleksfull inlevelse suger hans kuk. Vi tänker att vi nog får säga Tack för kvällen med ett meddelande sen istället. Men så får mannen syn på oss där vi står med jackor på, o han vinkar glatt, vill verkligen ha oss till sig. Jag går fram o böjer mig ner o kramar om hans knullfuktiga överkropp, kramen är varm o hård, han pussar mig på halsen, han mumlar nåt om ”Faan va kul att träffa er!…” Då tittar kvinnan upp från sugandet av hans kuk, vänder upp sitt ansikte mot mig, o vi kysser varandra.

Den här världen alltså, den här världen.

Idag, på dagen, fyller vår blogg tre år.

Vi hade gett oss in i den här världen sådär ett år tidigare, o vi hade från början så mycket att prata om det vi upplevde. Sant häftiga o nya saker, mest bra, en del dåliga. Vad gjorde det vi var med om med oss egentligen? Vi växte av allt prat. Vi kom närmare varandra. Vi lovade att vara så uppriktiga vi bara kunde. Bara för att sex är kul o spännande o härligt, så betyder det ju inte att det är enkelt.

Hursomhelst.

Ett sätt att göra saker extra tydliga för sig är ju att skriva om dom. O vi tänkte att om vi får ut så mycket av våra samtal, så kanske andra åtminstone kan få ut nåt. Tadaaa! vår blogg kom till världen. Nej vi är inga sexologer eller sexinspiratörer. Vi är två som råkar vara väldigt intresserade av sex, vårt egna o det vi har med andra. Vi vill uppleva, prata, försöka fatta. O vi vill skriva om det.

Men i tre år, i snart tvåhundra inlägg?! Hur kan det bara finnas så mycket att säga om att ligga runt tillsammans?! Vi måste väl ha varit med om det mesta vid det här laget? Jo men vi utvecklas ju också. Det vi var med om för flera år sen gör något annat med oss nu. Vi ser o upplever saker från nya håll, det sker nya upptäckter.

Vi har ju också funderat på den enkla frågan: Varför?

Varför vill vi vara i det här? Hur kan vi vara så säkra på att vi aldrig kommer vilja lämna sexmedflera-världen med dess inspirerande sidovärldar bdsm o tantra? Varför hotellfestar vi, dejtar tillsammans, går på fetish-event, bjuder hem folk o ligger med dom, varför har vi hela tiden planer på hur vi kan ligga runt, på nya o nygamla sätt? Är det för allt härligt sex vi får ha ihop med massa andra människor?

Hmm...
Alltså... 

Jodå, vi är absolut med om sköna stunder ibland, såklart. Men mer än det, så är det så som den här världen får det att flöda in sensualism o flörtighet, knasighet o spänning i det som är vår hela värld. Allt vi öppnar upp för berikar vår relation, o får oss även som enskilda personer att växa o förvåna oss. Vi blir några vi vill vara. Vi blir modiga ihop. Som smarta slampor vill vi leva våra liv, bland såna vill vi röra oss.

Nej aldrig att vi vill vara utan dom där knullsvettiga hejdåkramarna eller farvälkyssarna som smakar kuk.

*

Det var alltså bloggens tre första år.
Nu kommer dom tre nästa.
Det blir kul.

O här kommer ett bonus-spår (som har med den där frågan om Varför att göra) en dikt (kanske?…) som heter: 

”Jag älskar dig. Stick. Ha kul”.

”Jag älskar dig” =

Jag vill alltid ha dig i mitt liv. Dina ”dåliga sidor” är futtiga i jämförelse med allt annat som är du. O jag vill ha dåligt o bra för jag vill ha allt med dig. Du gör mig mäkta stolt. Du är den jag inte trodde att jag någonsin skulle få betyda mycket för. Att en sån som du vill ha mig måste betyda att jag är ganska bra.

”Stick” =

Att jag inte vill hålla dig alldeles intill mig betyder att jag har en så stark tro på dig, på oss. Tro på betyder att jag vet att du alltid är kvar hos mig. Jag vet att älskande har upphört att vara det o har lämnat varandra, o att det kan hända oss. Men det kan inte det. Sån är känslan. Därför låter jag dig sticka.

”Ha kul” =

Gör sånt som får dig att känna dig härlig. Ingenting gör mig gladare än när du känner dig sån. Jag vill stärka dig i att söka det du har en lockelse efter, stort eller litet. Känn att ingenting du verkligen vill göra nånsin är fel. Min kärlek till dig ska göra dig högtflygande. Då är jag som gladast över den.

3 reaktioner till “Två smarta slampor firar treårsjubileum

  1. Och en sån tur för oss andra att ni är så generösa och givmilda att ni skriver och delar med er! Jag har relativt nyligen hittat er blogg, läst igenom många inlägg (om än inte allt ännu) och slås av hur mycket tankar och känslor läsningen ger. Jag förvånas, förfasas, myser, blir lite avundsjuk och glad av er delade klokskap, äventyr, tips, råd, och eftertanke. För en (alltså jag , kvinna i vad man nog skulle säga medelåldern) som inte tagit steget ut i sex-med-fler-världen men som väntar, längtar, fantiserar och skräms av den på samma gång, känns det som en ynnest att få ta del av någon annans äventyr och erfarenheter så länge. Tack, kram och fortsätt i (minst) tre år till!

    Gillad av 1 person

  2. Men så glada vi blir, tack för dina fina ord! O det är klart att vi kommer fortsätta i minst tre år till när det vi skriver landar så väl i dig! 🙂
    Kram o lycka till när du väl vågar ta steget.
    eljo

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s