Vi bygger oss en sexbro

Vi är tjugo personer kring ett snacksbord i en hotellsvit. Småprat, småskämt. Man tar ett chips fast man inte är sugen. Prasslar upp en Twist-chokladbit. Småhispigheten får en att fly till bubblet. Därborta: en stor säng. O här sitter vi i en hörnsoffa. O där är en fåtölj. Tre mjuka möbler, tänkta att sova i, respektive luta sig tillbaka i o kolla på tv från, sträcka ut sig i o läsa en bok i.

Men inte ikväll.
Ikväll ska möblerna användas till annat.
O det kommer dom.
Men hur ska vi hamna där?...

Jo vi är en samling sexpersoner så är det, ihopplockade o utvalda av några värdar. Vi vet varför vi ses. Men det är inte ett alltigenom bekant gäng, ”Åh kul att ses igen o att få ha sex med just er igen!” nej nej, så är det inte. Visst, här finns några som är vänner sen länge, men dom flesta är nya för varandra. O trots det så har vi om en timme sex med varandra.

Men hur hamnar vi där?…

Presentationsrundan, o vi får säga några ord om vilka vi är, vad vi hoppas på av kvällen, prat om gränser- ”näää, jag har nog inga…”, hur lite straight man egentligen är. Det fnissas. Alla vill så gärna tina upp. O jo, vi vet att ”förvandlingen” kommer ske, det gör den alltid. Men hur sker den? Att det känns långt borta beror inte på att jag o El har skannat av sällskapet o funnit dom oattraktiva, nej inte alls. Men alla är så påklädda o så artiga, vi ser alla ut som en samling bortkomna föräldrar, ihoptussade av barnens gemensamma idrottsklubb. Visserligen uppklädda o väldoftande, men det är väl klubben som fyller hundra eller nåt.

Men det är det där fnissandet under presentationsrundan som sätter igång vibben. Nån vågar vara djärv: ”Jag måste bara säga att min kuk fortfarande är lite öm från igår…” Fniss fniss. Bygget av den där bron som ska ta oss över, från det artiga o föräldralika, till det frisläppta o knasiga, skitroliga o sexiga, är i full gång.

Men efter fnissandet o det där om den ömma kuken, vad kommer sen?

Nån börjar byta om från blus till en sexig topp, med remmar o några små kedjor. Nån kommenterar: ”Snygg!”, nån annan håller med, ”Verkligen snygg!”, nån hjälper till att få toppen att sitta rätt. Skönt med nåt aktivt för alla att samlas kring. Sen: nån kavlar av sig sina strumpor, knäpper upp några knappar i en skjorta. Sen: nån lägger en hand på nåns ben.

Sen är det ofta värdarna som hjälper till att bygga klart sexbron. Precis som alla andra så vet dom ju att det kommer ordna sig. Det kommer knullas, sugas kuk o slickas fitta. Sängen kommer bli fuktig av fontänorgasmer, det ÄR oundvikligt, med ett sånthär sällskap. Men värdarna bär ändå på en viss otålighet, det ingår liksom i värdskapet. Man vill få till en kväll som ger dom där härliga minnena, dom goda efterskalven. Meddelandena som skickas mellan oss när kvällen är över måste bli av slaget: ”Ååååh vilken kväll det blev! Alla var så härliga! Wow!…” Så, ofta är det värdarna som, av nån liten liten stress, ser till att initiera kyssar o hångel o mer. Ja men sedärja, där är hon nere på knä o lirkar fram hans kuk!-

Sen går det fort att bygga färdigt sexbron.

Bara minuter senare är en man med ett ordentligt stånd på väg förbi oss, mot soffan, en kvinna vill ha med honom dit. Men när kuken passerar framför Els ansikte så passar hon på att ta den i munnen. O allt är så knäppt o så härligt o så sexigt, o alla med oss är nu på banan, så snabbt gick det. Vår fredagkväll har kommit på plats. Dom mest otåliga, dom som likt tävlingshästar väntat på startskottet, är nu borta i den stora sängen, o knullar, trångt o uppfinningsrikt. Hade det inte låtit trist o förminskande så hade man kunnat kalla dom för proffs. Ja nu är föräldrarna i idrottsklubben långt borta. O den lilla spända artigheten mellan oss är svår att förstå att vi kände, fast det bara var minutrar sen.

Bygget av den här sexbron är ofta något som liksom bara ska uppstå, det finns en trygghet i att det kommer hända. Man vet inte helt när o helt hur, men händer, det gör det.

Men man kan ju också hjälpa den på traven, med små planer.

När vi håller våra salonger härhemma så kan vi använda roliga fånigheter, som ett tombolahjul med uppdrag man får beroende på den siffra som kommer upp. ”Nafsa, slicka o kyss bröstvårtorna på den två steg till vänster om dig”. Eller så leker vi: ”Denna kyssen den ska vandra, från den ena till den andra”. Larvigt, jo absolut, men härligt. O det bygger en gedigen sexbro.

Vi har en man på besök. Vi har pratat en stund, druckit vin. Jo reser sig o går på toaletten- fast han kanske inte behöver… Det vår gäst inte vet är att det som nu händer inte är bara en plötsligt ingivelse från El, nej nej, det är ett ofta förekommande byggande av en sexbro, en perfekt start. Jo kommer tillbaka efter bara några minutrar, o i soffan kysser El o mannen varandra. Dom tittar upp på Jo, redan smårosiga. Oj då… Vi ler. Vi vet alla vartåt den här kvällen barkar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s