Varje gång vi knullar så vinner vi

Vi var oroliga o tunga igår. Men en aning lättare idag. Det är beckmörkt, men ändå ljusnar det. Varför? För att vi inser att vi hör hemma nånstans. Det finns en rörelse. Vi hör ihop. Nej, inte med er som var så rusiga av seger. Ni som fick kämpa med att hålla ena armen nere för att det ryckte i den. Ni som tryckte handen för munnen som ville ropa ”Hell Seger!” Alla ni som drömmer om ordning o reda i helsvenska hem behöver ett meddelande, så att ni vet vad som gäller, så att ni inte ska få för er saker.

Ok?

Meddelandet:

Vi fortsätter knulla hur vi vill, med vem vi vill, hur mycket vi vill. O det kommer bli mycket, be sure of that. Vi ska prata om hur gott det gör oss o hur gott det kan göra andra. Vi ska forska i oss själva o hitta sånt vi inte visste var viktigt för oss. Knull vi missat. Vi sparkar upp dörrar ni tycker ska förbli stängda. Kukar o fittor o blandade sexualiteter får styra. Jag är glad att ni hamnade framför vår lägenhetsdörr i lördags så att ni fick se skylten: ”Härinne fördärvas moralen!”. Ni ska veta att vi är väldigt bra på det.

Vi löser upp allt det ni vill ha till fast. Ja det är faktiskt ett självändamål. Vi ska förvirra. Vi är ett sant virus. Lite hemliga, väldigt snälla, o vi vet vår betydelse. Vi påverkar starkt, det lovar jag. Vi inordnar oss inte, det finns inga led vi rättar in oss i. Vi städar inte upp oss, borstar inte av oss. Vi är så här. Kjolen bärs av en man. O när kuken tränger in faller peruken på sned. Tungan som vill in i hans mun är en kvinnas. Hon o han stod framför badrumsspegeln som två fjortisar o målade läpparna tillsammans. Han börjar lära sig.

Allt urartar, allt är underbart.

Kanske ligger vi (knullar alltså...) i startgroparna? Suger av varandra i båset som snart slås upp på vid gavel!- o ut springer vi! Queerish, bdsm-intresserade, binyfikna sexmedflera-personer med skylten ”SLAMPA” svängande kring våra halsar. Ja eller vilka etiketter vi nu är bekväma med. Hursom, ingen lider brist på uppslag, infall o idéer som attackerar unken sexualmoral. Se där, en trälinjal, åh får jag smälla den på din rumpa?- får jag? Tack. O varje Smack! blir till en morse-signal till alla er som drömmer om blågula folkdräkter o ”Skärpning nu!” ”Uppsträckning!” Ni som vill rasera allt utom Nationalmuseum o Skansen. Den smackande morse-signalen ska tydas: Glöm det! Kommer inte hända! Aldrig!

Every time we fuck we win.
Det blir en jordskredsseger, så som vi håller på.
Var säkra på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s