Nio sexpersoner i en air av innerlighet

Vi höll salong i lördags. (”Salong” för att förväntan ska bli annan än ”sexfest”. Dofta mer av dekadens o hångel än lova ett porrigt sextåg som ska rusa iväg). Den här gången hade vi samlat personer som inte träffats. Vi hade träffat alla. Några kallar vi nära vänner, andra har vi bara pratat med en kväll. Konstellationen var en chansning. Vi kände oss djärva, för vad vet man om vad som uppstår mellan människor? Varför stämmer det, när det stämmer?

Våra gäster kommer på plats kring vårt vardagsrumsbord.

Inledningsvis är vi särskilt tacksamma för just en person i vårt sällskap. Hennes avväpnande bjussighet o lättsamma energi visar sig vara en nyckel (så glad att du finns o att du är här!) ihop med det vi faktiskt lyckats skapa av vårt hem: en välkomnande o varm omständighet, glittrande draperier, förberedd madrass med kuddar, plockmat, godis o vin, en behaglig doft.

Alla kommer med i pratet, ingen passar på sig. Inte ens det par som vi vet är färskingar i vår värld, dom bjuder lika mycket på sig själva som vi andra.

Lättnaden fyller oss båda. Det som kändes djärvt verkar funka. Men egentligen är det som händer inte konstigt. Om en, två, tre, fyra i ett sällskap uppriktigt berättar om var dom befinner sig i sex-med-flera-världen, sina bakgrunder o var dom är just idag, hur skulle då dom övriga kunna sitta hemliga o hålla på sig? Bjussigheten smittar av sig.

Vi skapar en air av innerlighet mellan oss.

Den innerligheten blir till en omtänksamhet om personer man inte känner. En lust att gå till mötes, att förstå o en vilja att bli förstådd. Att känna sig emottagen o accepterad. Alla nio gör sitt bästa för att stilla nervositeter i luften- för herrejösses, det är ju tänkt att vi ska ha sex ihop- (det ligger ju en madrass framdragen på golvet, den är ju där för ett syfte!)- klart att det finns nerviga vibbar!

Det lättsamma o innerliga pratet övergår i en barnslig lek- för vuxna! O om det nu finns lite is kvar att smälta så tänker vi att det kommer ske med leken. Vårt tombola-hjul snurrar o ger var o en av oss utmaningar, som att låta någon ”slicka/ kyssas/nafsa” på ens bröstvårtor, ”ta av två plagg”, eller det vi själva kallar jackpotten: ”med ögonbindel på: bli kysst av alla, en efter en”. Att ta emot kyssar från åtta andra i en följd går nog dom flesta med på är en svindlande upplevelse. Vi bjuder på allas vårt egna signum, vår muns signatur: vår kyss. En lycklig, vidöppen person, får i mörker uppleva en förevisning i allt vad kyssar kan innebära.

Tombola-leken spårade ur, vilket väl får sägas vara ett bra betyg, leken gjorde det den skulle. Kyssarna blev till hångel blev till sex. Att upprätthålla ordningen med att snurra hjulet o att låta leken fortgå kändes överflödig. Stämningen som vi tillsammans hade fått att uppstå kring bordet med vin o plockmat, ledde vidare in i sexet. Det betyder inte att vi alla i samma utsträckning lyckades landa djupt ner i våra kroppar o bara ge oss hän. Men trots det kan vi nog alla gå med på stora värdet av det vi fick till ihop. En unik kväll. Jo det kommer bli flera liknande kvällar framöver, här hemma hos oss. Men just den här kvällen var vi just vi nio, o tillsammans skapade vi något, om inte oförglömligt, så i alla fall värdefullt.

Vårt färsking-par kom att hålla sig för sig själva, utom synhåll från oss på madrassen. Men ingenting förstördes för oss andra, av det. Dom gjorde det dom behövde. När dom smög sig iväg hemåt- till ljudet av stönande o synen av klatschande knullande- ville vi verkligen försäkra dom om att inget dom gjort- eller inte gjort- var fel. Det kändes fint att få bjuda på en upplevelse som skulle visa sig bli till bra prat dom emellan.

Innerlighet
blir till:
Omtänksamhet
blir till:
Närhet
blir till:
Mod att visa sig som sexperson.
Typ så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s