#BDSM #Sex #Bondage


”Gomorron min vän. Jag fick en idé om ett scenario, som inbegriper dig, mig o El, bara vi tre. Vi ska bli hårdhänta med henne, använda händer (örfilar är ju inget annat än en intensiv smekning!) flogger, piskor. Hon kommer ha bindel o vara bunden. Jag ser det som en bondage-session med sex. Låter det fint? Kan du isåfall nu på onsdag?”

Vi har lyckats, efter flera år i sexmedflera-värden, att lära känna några sant värdefulla sexpersoner. Med ”värdefulla sexpersoner” menar vi inte bara såna som vi gillar att knulla med utan också kan prata helt öppet med, komma med förslag till, bolla idéer med. Det var en sån vän som Jo skrev till efter att ha fått en idé om en trekant med en lockande slagsida åt bondage. En trekant med mervärde, kan man säga. O ja, till både Jo's o El's glädje var vår vän mycket positiv, o hans onsdag var tom.

Det är något med att hålla på med såna här planer, att vända o vrida på lockelser, hitta nya vinklar, som ger så mycket. Det fyller livet med förväntan o lust, vardagen lyses upp. Alla tankar på vad som väntar, idéer som poppar upp o som möts av allt annat än skepsis.
Som inför den här sessionen: förberedelser med stolen, med sängen, så att hon ska sitta fast ordentligt. Fixandet av en huva, som är bättre än en bindel. Förlängningssladd till the magic wand. Ja allt det där som gör att planen tar form o börjar likna verklighet, ända ner till att det ju ska finnas kex o ost också, o morotstavar o dipp (gräddfil o fetaost blir bra), gott vin o Bridgeblandning. Inget lämnas åt slumpen.

På dagen för vår session fortsatte meddelande-konversationen:
Jo: ”Nyttja o utsätta El är eftermiddagens ledord”.
Vår vän: ”Ljuv musik i mina öron!”

Alla förstår väl värdet av en sån vän?!

Man kan visa sin kärlek till den man älskar på många sätt. Ett smycke, en blomma. Bjuda på fin restaurang, överraska med en weekend i Wien. Eller en sex-session med bondage-touch. Jo vet att det är en present El uppskattar. El får den djupa tryggheten med Jo o deras vän, o samtidigt får hon spänningen, ”det läskiga” med att inte helt veta vad som ska hända. En slags trygg förfäran. Det väntar kroppsliga sensationer. Det kommer kännas mycket o kännas starkt. Det är en present med hårt knutna röda band runtomkring. Men det är såklart också en present som Jo ger sig själv. Han får vara del av en stor upplevelse. Han får känna Els tillit o tacksamhet. Han får känna stor kärlek pågå.

Onsdag kl 16.50.
Utan förmåga att röra sig, på en stol. Många klädnypor på brösten. Nypen intensifieras när nyporna puffas till. Floggern rodnar hennes hud. Vår väns livrem gör vad den ska på ett attraktivt old-time-vis. Örfilen chockar. El flämtar. En djup kyss. Så till sängen. Utan förmåga att röra sig. Ridpiskan snärtar. Nej, ligg still du. Det gungar på mellan bondage o sex. Bara munnen är fri med huvan på, men det räcker bra för kukar. Hon flämtar! måste upp till ytan!- ja, några nypor luft får du, men nu ska kuken på plats igen, djupare kan du, sådär ja. Vibratorn, olja, fingrar o Els fitta. Jo o vår vän är uppfinningsrika. Isbit på en bröstvårta. Heta stearindroppar. El åmar sig, orkar inte mer, vill ha mer, vill ha allt. Kroppen känner för mycket på en gång!- men det är som det ska vara.

Akt två blir tydligare ”bara” sex. Som att vi får landa i det bekanta, det enkelt härliga. Hud o händer o kön. Vi tar hand om varandra i sexet. Som att vi behöver tröstas, fast vi inte behöver det. Så: pärlbandet av orgasmer (ja, sådär tre stycken). Lakan o täcken med mörka fläckar efter svett, kön, olja. Som det som är kvar när en sex o bondage-storm dragit förbi.

O där ligger vi tre, i en avtoning. Använda. Tömda. Ost o kex o vin. Uppriktigt prat- hur kan vi ha annat, när vi är där vi är? Tacksamma över värdefulla timmar vi gett varandra.

Livet skruvades upp några snäpp.
Det är det som händer.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s