Upplev mig!

Du är inte smal o inte vidare fit. Du har faktiskt lite mage, nej nån timglaskropp ligger du inte inne med. Du är skinny, kantig på nå vis, har en något insjunken bröstkorg. Du har inte klassiskt vackra fötter. Din kuk sticker iväg på ett märkligt snett sätt. Dina bröstvårtor liknar inte alls gelehallon. Du har några ytliga blåaktiga blodkärl på insidan av dina smalben. Bristningar på låren. Celluliter. För stora bröst. Ärr. För små bröst. Ögonlock som hänger. Veck. Streck. Leverfläck.

Skavanker.

Vi är personer med skavanker.
Vi är damaged goods.
Bryr vi oss?
Jo. Såklart. Vi suckar framför spegeln o vill förändra oss.

Men det verkar som att vi i en sexröra bryr oss väldigt mycket mindre om allt det där. Som att våra skavanker åker ner i betydelse.
Varför?
För att det känns som att vi är på en bra plats. Omtyckta för att vi är just där. Omfamnade. Tagna för dom som vi är. O vilka är vi? Sköna typer som vill knulla med andra.

Vi har hud, lemmar o viljor, o det är så oändligt mycket viktigare än en sned kuk eller en valk på midjan.
O det kan låta lite väl hurtigt o ”Du är fin som du är! Det är insidan som räknas!”. Men det stämmer faktiskt att du är fin som du är, även om det inte alls bara är insidan som räknas. Vi vill åt din skavankiga kropp också. Vi vill att du bjussar på hud, lemmar o viljor, precis som vi alla gör.

Vi ska inte bli ihop med varandra där i sexröran, vi ska uppleva varandra. O där blir inte granskningen viktig, synandet. Såklart kan vi ha preferenser även där. Av nån anledning attraherar nån mig- det kan ha med hens kropp att göra, hens sätt att prata, med sättet hen kysser på, hur hens mun känns med mitt kön- o i röran av kroppar söker jag upp hen. Men på vägen till hen vill nån annan ha mig till nåt. Såklart att den får ha mig till nåt! Personen visar på en vilja att uppleva mig. Ja! Upplev mig! Såklart att mina skavanker blir betydelselösa när nån vill uppleva mig!

Det handlar om viljan att få o viljan att ge. Den blir en så allrådande känsla där i sexröran. Viljan att ställa oss till förfogande för egna o andras upplevelser. O i det där storbjussiga mindsetet har vi också perfekta kroppar. Ja, hurtigt eller inte, dom skavankade kropparna funkar faktiskt perfekt.

Varning för stora ord, för en (möjligen) sann slutsats: är måhända sexröran den mest perfekta platsen att bekämpa en osund kroppsuppfattning? Just för att den perfekta kroppen (hur den nu ser ut...) blir så oviktig i en sån röra. Charmen hade du (charm i betydelsen humor, smartness, lätthet, att inte ta sig själv på för stort allvar etc.) den charmen tog oss alla till sexröran. O nu vill du uppleva oss alla andra. Det är det viktiga.
En stor känsla infinner sig, av att du går an o funkar.
Vi går alla an o funkar.
Men kolla själv på oss! Det är ju så uppenbart där i sexröran, så helt galet hur vi håller på att gå an o funka!

Dags att öka takten.
Dags att ligga runt mer.
Vi måste skynda oss att visa oss själva, visa alla andra, att vi går an o funkar.
Det är att ta hand om oss och våra kroppar.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s