Pandoras sex-ask eller Ord till Rookisar

Nej, det här är inga words of warning även om det först kanske kan låta så. Precis tvärtom faktiskt.

Pandora fick en ask av Zeus, en ask som innehöll allt gott som skulle komma människorna till godo. Men bara så länge asken inte öppnades. Men Pandoras nyfikenhet tog överhanden, hon öppnade asken o välsignelserna blev till förbannelser som for ut över världen. O asken gick aldrig att stänga igen…

Låter ju sådär muntert.

Men nog tycker vi att kopplingen till sexmedflera-världen finns där.

Asken är ert sexuella liv.

Ni blev- precis som vi för flera år sen- alltför nyfikna på den för att låta den vara. Ni öppnar asken o kikar ner i den. O ni kommer aldrig kunna stänga den igen.
Läskigt va?
O värdefullt.

Vad är det som lockar?
Ja sexet såklart. Det ni inte har möjlighet att få till, bara ni två. Utmaningen. Det här nya o andra som ni kan få är inte bättre, det tror ni nog inte, men det är annorlunda o mer. O det är mer ni vill ha. Knulla på tre, fyra, på tjugo. På egen hand med någon som inte är din älskade. Det där att dela ett äventyr. Ni är nog på er vakt mot svartsjukan, mot stinget, för det har ni hört är det ni ska frukta mest.

Men det är inte svartsjukan o stinget som ni borde frukta mest.

Det är det som kan hända med dig o din älskade. Med er ihop.

Det ni vågar erkänna som lockande, det ni upptäcker o responderar sexuellt med, kommer förändra er. Något ni inte såg hos er själva o er älskade förut. Nya sidor. O varför är det en Pandoras ask? Därför att det inte finns någon väg tillbaka. Det är åtminstone vad vi tror. Att öppna upp ert sexuella liv för flersamhet, för tantra-influenser, för BDSM, det är att korsa floden till en ny värld o se båten sjunka bakom er.

”You can check out anytime you like. But you can never leave…”

Den är en värld som utmanar o manar till förändring, på ett djupt personligt plan. Den här världen vänder strålkastarljuset mot dig själv på ett sätt som du kanske inte var beredd på. Det du upptäcker går på bråddjupet i dig. Du inser att du vill känna på att putta bort den du älskar mot en annan famn, låta hen knulla med någon annan. För du behöver se dig själv, du behöver gå mot nåt smärtsamt. Komplext som bara den. Eller så inser du o tvingas erkänna att smärta är viktigt för dig. Att märken efter hårt knytna knopar är något du längtat efter. Varför älskar jag floggern som får min rumpa att svida till o rodna? Hur kan en kvinna väcka min åtrå så starkt, jag som aldrig sett mig som särskilt bisexuell? O varför vill jag suga så mycket kuk, jag som är så jävla superstraight? Den här världen ställer frågor du inte visste du ville ha o faktiskt behövde.

O ni som följt vår blogg under dom här åren har inte kunna undvika vårt tjat om Kommunikation, det är den enda vägen- Halleluja!- o det måste vi alla förstå. Håll aldrig tyst. Allt som känns ska ut. Allt bra men framför allt det som inte är bra. Var noggrann o ta det som känns på allvar. Lyckas ni med det så har ni en stor chans att klara er bra. O såklart inte bara klara er bra, utan göra ert sexuella liv till något väldigt värdefullt för er båda.

Du hade allt i dig. Dina upptäckter om dig själv gör dig sannare än du nånsin varit.

O förstå hur fantastiskt det är att din älskade vill dela upptäckterna med dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s