Heliga kyssar. O den andra sorten.

Så var det dags igen.

Kyssar.

Det är svårt att släppa pratet om kyssar här i sexmedflera-världen. O redan nu vill vi trycka på att det inte finns något rätt eller fel i det som kommer, var o en får bli salig på sin tro.

Sen att VI är kyssare av stora mått- nänä, vi hänger ingen guldmedalj på oss själva in the noble art of kissing- vi menar bara att vi tror på kyssar, älskar dom, behöver dom. Munnen pratar med ord o kyssar, o vi vill ha båda. Via kyssen går det brusande signaler ner i kroppen o könet. Det är med kyssen det startar på allvar. Med varandra, o med andra.

Men för flera i sexmedflera-världen så har kyssen ett stort rött kryss över sig. Kyssen är förbehållen Kärleken, o är det mest intima man kan dela, mycket mer än omslutande sex för kukar o fittor. Man ser kyssen som ett nära möte av kärlek o närhet, o den hör inte hemma i det smådistanserade rumlandet med andra.

Men varför inte, ändå?

För att vi med munnen säger att vi älskar den vi älskar?

Är det så kyssen blir så värdefull?

Men det är samma mun o tunga, samma läppar som lättsinnigt tar emot den ena kuken o fittan efter den andra. O igen, det ÄR ingen anklagelse om att man tänker fel som håller kyssen helig, det handlar bara om en vilja att förstå hur det här ligger till.

Kanske det handlar om ett behov av att i sexmedflera-världen, bland alla människor, åtminstone hålla sig till något som är ens helt egna, något trots alls exklusivt mellan älskande. Någon nämnde också att det för dom handlade om skillnaden mellan passion o kåthet. Passion hör ihop med kyssar, o passion är något jag inte upplever med vemsomhelst, bara med den jag älskar. Ytlig o ohelig kåthet kan jag förlora mig i med andra till höger o vänster, men då utan kyssar. Kyssarna, dom passionerade, dom känner jag bara med Dig.

Men vi då, El o Jo, varför är vi beredda att ta emot alla kyss-sugna munnar, med en sån lust o iver?

Vi behöver kyssandet, o dess älskade kusin hånglet, för att komma i stämning när vi ska ha sex med flera. Kyssen blir ett sätt att utmana o utmanas, att förlora oss i. Kyssen är intim och nära, den är avslöjande. Kyssen kan också vara en första hint av det som kanske kommer. Så efter en bra dejt över ett glas, så vill vi snabbt till kyssen. Vi vill börja ana. Bra kyss, troligen bra sex. Ingen garanti, men ”troligen”. Kyssen är viskningen, knullet är lyckoskriket. På en sexfest börjar det kanske inte alls med kyssar, men om dom dyker upp efter en stund så kan dom få känslan att fara iväg, få kåtheten att vakna på allvar- något som kanske inte var fallet innan…

Känner vi alltså passion ihop med alla dom som vi knappt känner? Njäääe..Men det uppstår ändå något som gör att vi kommer dom ”lagom nära”. O ja, en liten intim o nära relation uppstår, o bara där o då. Till stor del tack vare dom för oss så helt oheliga kyssarna. Dessutom, att se den andra ge sig hän i kyssandet av någon annan innebär för oss en så ren o oförfalskad compersion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s