Knulla som Lady Chatterley

Constance Reid gifter sig med en aristokrat o blir Lady Chatterley. Han invalidiseras strax efter bröllopet, underkroppen (kuken) blir obrukbar. Lady inleder då ett ångande hett sexuellt förhållande med en skogsvaktare. När det upptäcks leder det till en försmådd (dickless) Aristokrat med svart hämndlystnad.

Men för att Lady Chatterley-berättelsen ska fungera som ingång till det här inlägget så modifierar vi den lite. Vi fokuserar på Aristokraten som sätts ur spel, o en Lady Chatterley som knullar vilt i en skogsstuga. O så ändrar vi historien till att Aristokraten verkligen VILL att Lady kastar loss i sex, o övertygar henne om att det är ”sååå läckert!” med en grov älskare som just ställt yxan vid dörren. Det som denna nya variant av Lady måste lova är att hon sen kommer berätta allt. Aristokraten får allt återberättat, detaljrikt o målande. Juicy som bara den. På det viset blir Aristokraten delaktig i Ladys äventyr. Alla vinner. Perfekt.

Där har ni oss just nu. El är Lady o Jo är Aristokraten.

Jo har likt Aristokraten satts ur spel. Nej kuken funkar, där finns inga som helst problem, men omständigheter gör att han just nu har svårt att kasta sig ut i sexäventyr. Men lust på sexäventyr finns likväl. El däremot, har tid, möjlighet o lust . Eller åtminstone tid o möjlighet. Jodå, lust också, men visst kan hon invänta att Jos omständigheter förändras, fullt så sprängfylld av iver på sex med andra är hon ändå inte.

Men Jo manar på.

Han lägger upp ett scenario som hon inte ska kunna motstå. Scenariot innehåller utmaningar så spännande o möjligheter så frestande så det ska vara stört omöjligt för henne att säga nej. Så, what’s in it for him? Mycket. Hans känsla för det som ska ske är lika stor som hennes.

Visst är sex förunderligt ändå? Så mycket är till synes motsägelser (åtminstone för personer utanför den här världen). Jag älskar dig, knulla med andra, I beg you! Jo, som just nu inte har möjlighet, vill att El ska ta tillfällena i akt o ha det härligt o kul, dom där två sakerna som sexmedflera-världen kan erbjuda. O då får Jo det också härligt o kul. Märkligt kanske, men ändå inte det minsta konstigt. Så kan sex fungera om du har öppnat dörrarna på vid gavel för allt som kan innehålla lust.

Det var en härlig sexfest på väg, o Jos o Els förväntningarna hade viss höjd, kvällen kändes lovande. Vissa bekantingar dyker upp, bra personer som vi haft sex med. Men säkert blandas det upp med några nykomlingar. Bekantingar o nykomlingar i en behaglig mix, värdparet kan sin sak.

Men…

…som ni förstår så satte ju verkligheten käppar i Jo’s hjul…

Men Jo föreslår då alltså att El går själv.

Els inledande skarpa skepsis övergår rätt snabbt i kittlande positivitet o spänning o ”jaaa, fan det blir kul!” ”Jaaa!” Jo’s entusiasm matchar Els. O Jo o El spekulerar om kvällens händelser, hur saker kommer kännas, kommer El ”bara” ha tjejsex? ”Nej faaan!” protesterar Jo. ”Ok” säger El, hon lovar att bejaka det som uppstår. Hon gissar på nåt nytt härligt par där hon kommer ta sig an, inte bara kvinnan, utan också hennes man, sååå läcker o inkännande är han, men ändå sååå tydlig med att visa vad han vill. Den gyllene kombon. Det kommer bli ett knullrörigt partaj ikväll, av allra bästa märke, det är vad El (Lady) o Jo (Aristokraten) nu tror på, i allra högsta grad. Bara timmar kvar nu. Inte minsta tvekan finns, siktet är på kornet inställt på kvällen. Els o Jos pepp kan rimligen inte vara större, en väl kyld flaska bubbel finns att sänka tillsammans innan El ska bege sig-

Pling!

Vi läser meddelandet: ”Kära ni. Folk är krassliga, vi måste tyvärr ställa in”.

Covid alltså. Faan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s