Sex Pitch Black. (2022 blir bra)

Ok, kära vänner, såhär är upplägget: vi lyckas få till ett rum i totalt svart mörker, ett rum som är som en kolkällare utan fönster. Inte minsta glipa får finnas för att försöka hjälpa våra ögon att vänja sig. Pitch black. Alla ni härinne känner varandra, vi tycker om oss o vill varandra väl. O ni är alla beredda på allt va? Onödig fråga, vi känner er. Vi har varsin ficklampa, tio ljustrålar far omkring under en inledande stund, upp i våra leende, förväntansfulla ansikten, upptäcker också våra kroppar där plagg för plagg skalas av o hamnar på golvet, bland våra nakna fötter. Milt varmt. Knappt hörbar musik. Strålarna av ljus flackar omkring, hittar madrasser, kuddar, mycket mjukt. allt bådar gott o intagande. O på ett givet tecken: lights out.

Ut i mörkret med oss, in i svärtan.

Där nånstans finns vi o börjar hitta det vi har lust att hitta på varandra. Trevar försiktigt, söker. Kyssar i mörkret, inledande gissningar om vem- men sen släpper vi det, det är ovidkommande, vi låter bara allt komma. Så du är straight? Som om mörkret bryr sig. Bara lugn, mörkret skvallrar inte. Gå på allt du vill, allt som känns bra. Okända men kända munnar o kön, o ingen vet vems händer du har på dig. Våra ljud ger små aningar, kanske vi känner igen någons gnyenden, stönanden. Någons kuk vill nånting, vill in i min mun- ja, kom kom. Den fantastiska förvirringen o röran är vår, att få släppa på att försöka veta, för det går inte, ingen vet säkert. Så många tungor vill in i min mun, en så härlig trängsel. Jag är en luststyrd person, ett åtråvärt kött. Alla får allt av mig, o jag får allt av alla. I mörkret: befrielsen från allt utom det du vill.

Med Sex Pitch Black kommer vi uppnå total skamlöshet, kravlöshet o frihet.

2022 blir bra.

Gott Nytt År på er.

En reaktion till “Sex Pitch Black. (2022 blir bra)”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s