Spänning. Kåthet. Begär.

En sexfest närmar sig.

Av arrangören har vi fått lite om upplägget: stort hotellrum, arton personer- ja det är väl ungefär det. Jo några bilder också, några nicknamn som får ansikten. Några glada tillrop i en gruppchat. Bra känsla.

O hur känns det i oss inför festen? Spritter kåtheten igång som i: ”Fest, åååh yes! va härligt det ska bli o knulla med alla! Men aaaarrgh! det är flera veckor kvar, hjälp! vi klarar inte det, ge oss kropparna o kukarna o fittorna NUUU!!!”

Nej så känns det inte riktigt…

Mer än kåthet så känner vi det som en förväntan på ett äventyr. Spänning. Likt inför en planerad resa. O förväntan på en resa är ju så ofta parad med småsmå orosmoln: har vi alla papper, vad ska vi packa med oss, kommer vi bli försenade o missa vår connection i Amsterdam, kommer något bagage försvinna?…Dom där små molnen får man leva med, trots att själva resan lockar starkt. Kontrollbehovet är på max. Men när flygresan väl är avklarad o vi befinner oss i New York, då är det ju bara härligt o vi anpassar oss fullkomligt till- o njuter av!- ovissheten i den nya staden.

Just så är det med vår kommande sexfest, med sina små orosmoln: Hur kommer vår dagsform vara? (den som beror på oklara omständigheter, som hur veckan varit, med jobb o familj, bekymmer?) Kommer samlingen personer på festen kännas lätt o självklar? Blir vi en konstellation som flyger? Kommer vi kunna slappna av o njuta med dessa främlingar? Men nej, molnen är inte stora. Förväntan är så mycket större, ihop med den rena glädjen över den speciella värld som vi med sån lätthet rör oss i, den värld vi får dela med varandra. Vi är två vuxna som leker sex med likasinnade o det är fan så kul ju. Den här världen är en som människor utanför den bara hör rykten om- o den är vår. Vi två är den sorts personer som rör oss bekvämt i subkulturen ”sexmedflera-världen” o det gör oss väldigt gott.

Så nej, inte känner vi kåthet inför festen, mer spänning o förväntan, (plus orosmolnen då). Men vi vet att när vi väl är på plats så brukar det kännas bra- som när vi till slut hamnar i New York. Väl där o då, på festen, så kommer förhoppningsvis orosmolnen skingras o kåtheten vakna. Då dras vi med o vi blir ett med den där samlingen sköna o knasiga personer. Sexmedflera-världens lottopåse skakades om o ut kom dom här arton, vilken tur vi hade!

Men begäret då?

Vi tänker oss att begäret mer är kopplat till speciella personer, inte främlingar på en sexfest, hur bra kontakt vi än får med dom. Begäret är som en fördjupad kåthet, som handlar om att det är Dig, ja just Dig jag vill ha, o NU!!! Som att i den lusten finns inte bara kåtheten i kroppen utan även den som först väckts i huvudet.

Om kåtheten kan beskrivas som ett lättsinnigt dansande, så är begäret en tyngre o kraftfulllare dans, en som har förmågan att dra in dig i ett sexuellt känslomässigt kraftfält. När man kommer tillbaka från det är man troligen ordentligt omtumlad. In a good way…

(foto: Nikola Tamindzic)

3 reaktioner till “Spänning. Kåthet. Begär.”

 1. Exakt så … har förr vart oroad över att ” jag känner mig inte kåt” när man är på väg .. spänd, förväntansfull JA, o som ni beskriver med små små , men mycket små orosmoln innan
  Ibland känns det ingenting när man just åker väg men ju mer man närmar sig kommer den där lilla lätta sköna pirret av förväntan . Den triggar begäret …
  Kåtheten då
  Jo , den kommer ju alltid /oftast iaf som ni säger genom människorna man sen möter, känslan i rummet, dofter, röster, uttryck , m.m.
  Sist kom den .. i en svit , när vi satt o bekantade oss över lite godaker ( som jag ännu inte kunde få i mig nåt av ) o han i rummet plötsligt ville jag skulle sära på benen ..han visste att jag var bar under , hans händer som fördes uppåt … inåt , mmm
  O sen sa
  ” klä av dig”
  O jag fick dra av mig klänningen framför honom o min man , båda med lystna blickar
  Under var jag helt naken , med endast ett halsband o ett koppel som dinglade ner på kroppen
  Vilket just var ordern för kvällen
  Det var början på en fantastisk kväll
  För sen klev vi några timmar senare ut rufsig under mössan , som turligt var med , rödlätta blanka ögon o båda med ett väldigt skönt o lätt sinne efter en lyckad kväll .

  Gillad av 1 person

 2. Vi hade förmånen att få vara med och introducera en nybörjartjej, nyfiken och öppen för det mesta, och hennes oro var just att hon inte skulle tända på personerna i hotellsviten när vi väl kom dit. Så vi fick tillfälle att diskutera precis detta och kunde konstatera att vi inte alls alltid är kåta innan eller ens när vi är på plats även om det är personer som vi träffat och haft bra sex med tidigare. Oftast är det inte individerna som tänder oss, utan situationen som sådan. I sex-med-flera världen har vi sex för sexet skull, för vår egen skull, och knullar förmodligen med individer som vi utanför denna värld aldrig hade ens lagt märke till. Och vi älskar det!!!
  Nybörjaren är inte längre nybörjare och jag tror hon nu kan hålla med om att hennes oro att inte tända på individerna på festen var helt obefogad, hon har nog knappast koll på vems händer, munnar och kön som interagerade med henne i den stora dubbelsängen:-)

  Gillad av 2 personer

 3. Så härligt ni skriver! Och jag som ny i den här världen & bara, än så länge, upplevt sex på tre, håller helt med i känslan av förväntan inför en träff. Kåtheten kommer på plats. Och begär? Ja precis som ni så kärnfullt beskriver det så är de djupare & mer personbundet.

  Kram på er!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s