Himmelsk röra

Jag reser mig upp från madrassen, behöver en klunk vatten- som jag borta vid bordet förvandlar till vin. Jag vänder mig om- o där är något jag bara måste fånga. Famlar med mobilen, men lyckas. På madrassen i vår lägenhet är det orgiastiskt över alla breddar. Ett flöde av synd (alltså skithärliga saker!) har dragit med oss alla. Vi är bibliskt vackra ihop. Rembrandt skulle darrat med penseln men fångat oss precis sådär. Vi är elva lustans lärjungar som skapar vårt snälla Sodom, vår himmelska röra.

För en kvart sen…

…satt vi kring bordet, vinklunkarna kommer kanske lite väl tätt, av förväntansfull nervositet. Kyssleken blir första steget över i det som ska komma. ”Denna kyssen den ska vandra, från den ena till den andra”. Fånigt, ja, men du kan aldrig ta det härliga ur kvällens första kyssar. O fånigt får förekomma, därför att allt som skapar gott får förekomma. Jag kysser henne, som kysser honom, som kysser henne, som kysser henne…En kedja  av kyssar som skapar förtrolighet, ett band. Vi är av samma sort.

Några timmar senare…

…är vi påklädda igen. Man letar skor o kimonoskärp, man tar en sista druva. Man är omtumlad o använd. Alla får kvällens sista kyssar till avsked. Från knullvärmen ut i kylan. Presenten alla bär med sig är ett inre fniss som ljuder ända till måndagens fikarast på jobbet.

”O du då, din helg?”

”Jooo…lördagen blev…(men vad gör du, vad händer- DU SÄGER DET?!) …Bibliskt vacker!”.

Undrande miner över kaffekopparna.

O nu är du uppe på vågen, så nu får du allt surfa:

”Det blev orgiastiskt över alla breddar. Jag drogs med i ett flöde av synd (alltså skithärliga saker!) Jag hamnade mitt i en HIMMELSK RÖRA!…”

Stämningen kring fikabordet blir speciell o minnesvärd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s