I Begynnelsen låg vi med (nästan) alla..

…o så höll vi på ett par år. Erfarenhet inskaffades. Skam avskaffades. Vi hade kul o det var krävande, o allt vi hamnade i gjorde att vi fick syn på oss själva o på varann. O vi tyckte om det vi såg, även när det inte direkt gladde oss. Djupa insikter varvades med svar vi försökte få fram- vi är ju artiga o vill gärna möta folks undringar, så som:

”Hur tycker du om att bli slickad?”

Hmm…jaaa…inte så hårt o intensivt som många verkar tro. Nej, mjukt o varsamt tack.

 ”Varför är inte bakifrånknull din favvis?”

För att jag gillar att kyssa o knulla samtidigt, då kan jag kanske bli kåt.

Åren har gått o här är vi idag.

O vi ligger inte (riktigt) med alla längre.

Är det kräsna vi har blivit? Men alltså, ”kräsen” är ju ett så trist ord. Som att man fnyser, rynkar på näsan o tror sig vara lite bättre än andra. Nope, det är vi inte, vi är lika härliga o bökiga som alla andra. Så mer än ”kräsna” så har vi bara kommit på vad vi hoppas att råka på. Vi har väl uppövat en något skarpare blick, landat i ett något tydligare behov. Vi har erfarenhet, skammen är borta. Dags för mer. Det är nog där nånstans det ligger. Kåt o smått positiv räcker inte riktigt längre. (Eller jo, kanske på en yster o enkel sexfest men bara där o då)

Så, med den här lite skarpare blicken, vad har vi kommit på?

Att vi vill knulla med…

(trumvirvel!)

Intressanta Personer!

”Intressanta Personer”?

Vafan är det? (era jävla snobbar…)

Mmm en högst relevant fråga.

O den är svår, så kanske svaret blir lite…bluddrigt, till en början:

Intressant person…Hmmm…Kanske nån som hoppas på att bli utmanad…inte bara i knullandet, utan i mer, i allt det dom är…Person med öppen blick?…Nån som tar emot det den möter i sexmedflera- o bdsm-världen med ett: ”Jooo- kanske det!” Ja där nånstans är vårt högst personliga svar på vad en Intressant Person är. I det där svaret: ”Jooo- kanske det!”

Gillar du?…

”Jooo- kanske det!”

Skulle du ha lust att hänga med på?…

”Jooo- kanske det!”

Stämmer det att du är mer ”sexuell” än bi eller straight eller gay?

”Jooo- kanske det!”

En Intressant Person enligt eljo är inte nån som med båda fötterna står stadigt i marken eller är tillbakalutad med händerna i nacken:”That’s it, that’s me!”. Nej du behöver inte handlöst kasta dig ut o vara med på allt. Men du kanske åtminstone kan överväga det?

Sammanfattaning: En Intressant Person enligt eljo är en person med en tro på att mycket faktiskt är möjligt, en person som inte är rädd att ifrågasätta sig. En förundrad person. En person det vaknar något i (något som vi får vara med o upptäcka!)

En person som är så som vi hoppas att vi är.

En som inte färdig, den vill vi råka på.

O prata med.

O knulla med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s