Intimt, tonårsnervigt, knasigt, porrigt, sexigt

Oplanerat fick vi en lördag som gick från intimt o tonårsnervigt till knasigt, porrigt, sexigt.

Såhär gick det till:

Sen eftermiddag o ett fint par på besök, några vi träffat kort förut men aldrig haft sex med. När flaskan med bubbel är uppdrucken, efter småprat o god stämning tar El ansvar för något som nog är alla fyras suktan efter att bli fysiska. Hon frågar vårt par om kyssar, vill ni? Dom nickar, som på samma gång lättade men också smånervösa över att bladet togs från munnen. O i vår soffa blir det kyssar åt alla håll, försiktiga o trånga smekningar, en tonårig feeling, kläder behålls på, så får det bli eftersom Jo o El snart ska iväg på fest. Fniss o kyss. Oj säger alla fyra, vad som hade hänt om vi inte skulle iväg, oj oj oj…Men kanske också en tacksamhet över att få vänta på något, att få dröja vid en lockelse, vi kommer ju ses igen. Sista kyssarna i hallen. O så är dom borta.

Några timmar senare knullar Jo med en kvinna han tog i hand för en kvart sen. Namn okänt, o det var vid presentationsrundan aldrig meningen att kommas ihåg. Kanske han hälsade på en respektive också men han minns inte. Men det viktiga är att det är kul o härligt, o det är det. Kul o härligt har vi vaskat fram som ledord för den här sortens sexfester, det är det som ska siktas på. El halvligger bredvid Jo i soffan, någon som slickade henne har humlat vidare till en annan fitta, en annan kuk eller ett glas vin. El o Jo hittar hemmahamnen, kysser varandra, tankar kärlek. Vi är väldigt nära i varandra där- samtidigt som Jo fortfarande är inne i den andra kvinnan. Ja, knasigt såklart. Men också sexigt o porrigt. På det rätta sättet.

Vi är i en förortslägenhet som man med hjälp av tyger o madrasser förvandlat till ett vänligt knulltivoli. Vin i box, läsk o popcorn. En bock från en skolgympasal har blivit till en mini-gangbang-tron i mitten av det större rummet. (”Mini-gangbang” för att det som mest är tre män vid kvinnan som ligger på bocken. Hur många som behövs för ett vanligt GB, därom tvista di lärde). I ett mindre rum, fler madrasser o en sybian, en maskin som är tänkt att rista fram himlastormande orgasmer- o väl ibland lyckas. El kämpar på med den, som en cowboy på en rodeo-maskin. Jo försöker hitta rätt med knapparna, surret tätnar o ökar ikapp med Els koncentration. Känns det bra? Jag vet inte!…När hon kliver av är fittan smått domnad av dom intensiva vibrationerna.

Av o på, pauser o mera sex. Tills vi smågäspar o viskar om en viss ömhet i våra kön, som ger en klar känsla av att det är dags att runda av. Efter en sväng av tack till dom vi delade upplevelser med, till vår godmodige värd, o efter uppsnappande av nicknamn på en sexsajt vi alla tillhör, så lämnar vi. Vi kom som tre denna kväll, hade en kvinnlig vän med oss som till flera kvinnors glädje visade hur en strap-on rätt ska nyttjas. O vi kände nån stolhet över hur obrydda o moderna vi kände oss, en smula nöjda med den lilla förvirring det kanske väckte i folk att komma som trio. Hursom. Glada var vi o glada över att ha en vän som är The Queen of Strap-ons!

Intimt, tonårsnervigt, knasigt, porrigt, sexigt.

Det är allt en rik lördag man kan få till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s