Sexmedflera-världens osårbara Superhjältar!

Sexmedflera-världen är en berusande värld för ett älskande par att kliva ut i.

Det var det för oss.

Vi brukar beskriva det som att vi tog varandras händer o hoppade. O i det smått våghalsiga hoppandet så hamnade vi i allt möjligt. Allt lockade, ingenting kändes farligt. Nej allt blev inte fantastiskt, somt blev svårt, o mer än så. Men inte ens dom riktigt dåliga upplevelserna träffade oss värst hårt. Som när man på rätt sätt lyckas handskas med en sorg eller en besvikelse. Vi pratade o vi blev starkare som par. I vår första full-swap-situation tappade vi bort varandra o vi gjorde vårt bästa med att försöka gissa vad den andra kände därborta i sitt avslägsna knullande. Efteråt, för oss själva, höll vi hårt om varandra. O vi pratade, o pratade. Det vi varit med om var inte nåt bra. Men det blev till nåt bra.

Erfarenheterna gjorde så oss modiga. Vi började släppa taget om varandra. I röran av knullande kroppar gled vi bort, ut i våra egna små äventyr. Spänningen eldade på oss, vi rörde oss som på en gräns till nåt förbjudet, vi njöt på egen hand. Men så, alltid tillbaka till varandra. Mitt i all sex med andra så tankade vi vårt sex, dvs vår kärlek. Med smaken av andras kön i våra kyssar var det som att vi hamnat just där vi ville hamna.

Som med våra sexträffar hemma hos oss. Vi njuter av att vara det erfarna o bjussiga värdparet, som med vitt vin o praliner skapar en varm sexfamn där alla får känna sig välkomna, sedda, sexuellt omhändertagna. Vi lyckas inte sällan skapa en oförglömlig kväll ihop med personer vi tycker om. Det där stärker oss än mer som par. Det är Vi tillsammans, det är inte vi var o en. Med tid o erfarenheter har vi blivit än modigare, än sturskare (men kanske också en smula högmodiga…) Som ett sexmedflera-världens osårbara superhjältar förväntas sting o annat bara studsa mot våra bröst. Ha ha! Inget kommer åt oss! Alla ni med sex i sikte, hit us with your best shots! Eljo är det sexmedflera-coolaste par ni nånsin kan råka på!

Men-

-är vi det?…

Vi ser hur stunderna ifrån varandra i sexet med andra har blivit längre. Kyssarna kommer glesare. Vårt egna sex har fått stryka på foten för försök att förlora oss med andra. Full-swap är en ständig självklarhet, o vi touchar alltsomoftast leken med att bara betrakta den andra, o finner njutning i det, (något som Jo ioförsig har lättare för, El får kämpa lite mer). ”Du jag sticker in i ett annat rum o knullar ok?” ”Jaaa! Ha det så härligt!” Nej där är vi inte, men det skulle väl inte alls kännas främmande?

Eller jo, kanske.

För hur var det nu med att ”tanka kärlek”?…

En insikt har drabbat oss: våra egna små äventyr har skapat upplevelser som skiljer sig åt. O det kan förvirra oss o skapa en känsla av att vi en smula glider ifrån varandra. Vi är fortfarande lockade av allt vi kan göra med er, ni skamlösa sexpersoner, tro inget annat! Men det härliga vi har med er handlar i så hög grad om det vi två har ihop. Så när vi emellanåt överger sexet med er till förmån för varandra så är det för att vi måste tanka kärlek. Det blir ett sätt att hålla oss alla kvar i vår avundsvärda sexmedflera-värld.

En reaktion till “Sexmedflera-världens osårbara Superhjältar!

  1. Åh så jag känner igen mig/oss i det ni skriver. Vi är särbos och ibland när det är hektiskt i sex-med-flera världen träffas vi bara där, eller det känns så. Regeln för oss, alla regler kan dock brytas, är att vi måste vara tillsammans ett dygn/natt emellan våra äventyr. Vi måste återetablera VI!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s