Jag går ner på dig. Jag går VERKLIGEN ner på dig.

Det händer saker när man börjar ta sitt sexliv på allvar (dvs på skoj!), när man öppnar upp stort o skammen får se sig besegrad. Gamla föreställningar om vem man är som sexperson (om man ens har varit en!) får tystna. Istället vandrar man stolt mot alla lockelser.

Som kvinnofötter.

Jag är mycket svag för kvinnofötter.

Men jag är inte lockad av dom för förnedring. Jag drömmer inte om att bli trampad på, nertryckt mot ett betonggolv med en hård fot mot min kind. Jag är väl för lite av undergiven person.

Nej jag lockas av det välpedikerade o rena. Barfotafoten som fått sol o gått i varm sand, sköljts av havsvatten. Det klara nagellacket. Det är inte jätteintimt med bara fötter, men lite. Dom är befriade, skorna har ställts åt sidan. (Kommer du hem till en ny dejt o personen är barfota, då vet ju alla att det åtminstone ligger hångel i luften…)

Din fot att hålla i när min kuk är inne i dig. Som att då få famna hela dig, hela vårt sex. Men också att ha min mun vid din fot, min tunga o mina läppar om dina tår. Där hoppas jag att jag är på en gräns. Jag vill att du upplever en stissigt härlig rädsla för att kittlingen kan komma.

Är det att ta dina tår i min mun en kusin till att slicka din fitta? Två kön är ju självklara med varandra. Två munnar likaså. Men att kombinera mun o kön, är ju trots allt att gå över en liten gräns. Ok, gräns o gräns,  idag är ju oralsex närmast att betrakta som en promenad i parken o något som kommer tidigt i ett sexmöte. Men jag minns min tidiga ungdom o nog visste jag vad oralsex var men inte tänkte jag att en fitta o en stjärt nånsin skulle vara nåt för min mun.

Stackars lille Jo

va lite du förstod…

Vad man än gör med en mun så blir det intimt. O om jag vill bejaka lockelser, bli skamlös o ta den största tuggan sex jag bara kan, om jag vill låta sexet med dig ta mig långt, då ska faaan min mun vara med om allt. In med allt i munnen, din fitta, din stjärt!-

-o din fot.

Dina tår.

Där ska dom vara, mellan mina läppar.

Nej det är möjligt att dom inte hör hemma där. Men just därför kanske. Som fittan. O likheten med oralsex handlar om att det är svårt att veta vem som egentligen bestämmer. Är jag som har dina tår i min mun den underdånige? Men samtidigt har jag ju makten att få dig kittlad, kåt, makten att få dig att tappa fattningen. Precis som vid oralsex.

O det är lätt att glömma fötterna, det är ju så mycket annat att göra som är härligt, o dom är ju en bit bort. Men så kommer jag på dom.

O då.

Då går jag ner på dig.

Då går jag VERKLIGEN ner på dig.

En reaktion till “Jag går ner på dig. Jag går VERKLIGEN ner på dig.”

  1. Så vackert. Ja, tanken på mina fötter vid hans läppar gör mig kåt. Tanken på hans läppar på min kropp gör mig kåt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s